אבולוציה בעולמות שונים

Elfking

New member
אבולוציה בעולמות שונים

נכון יש עולמות עם הדמון בפנים, יש עולמות עם הדמון בחוץ, יש עולמות עם קוקה קולה ועולמות בלי <איך הם מסתדרים ככה???
> ויש את העולם עם החיות על גלגלים, אז באיזו נקודה באובולציה יכול לקרות משהו שיכניס את הדמון פנימה או יוציא אותו החוצה?

האבק

New member
שאלה קשה

אני לא חושב שאפשר לענות עליה. אני יודע שלפולמן בטוח לא תהיה תשובה לזה - הוא אמר שאחד הראיונות איתו שיש הרבה דברים שהוא לא יודע בקשר לעולמות שהוא המציא. אבל אפשר להשתעשע בתיאוריות שונות. יכול להיות שבחלק מהעולמות ה"אבק" (לא אני) התערב באבולוציה ועשה את זה.

Elfking

New member
יש לי רעיון קטן בנוגע לחיות גלגלים

עולמות מתפצלים בבחירה, נכון? אז אולי בשלב מסוים נכחד המין האנושי מלבד שבט אחד, ובעולם אחד הוא החליט לפנות ימינה ולהגיע למישור, שם 4 רגליים יעילות יותר וגלגלים פי כמה, ובעולם אחר הוא פנה שמאלה והגיע לאזור הררי שבו 2 רגליים יותר יעילות?

האבק

New member
רעיון נחמד לאללה! ../images/Emo6.gif

איך היית מסביר את החדק?

הלדין

New member
זה נאמר במפורש בסדרה.

האבק אומר למרי בספר השני שהוא התערב באבולוציה של המין האנושי בעולם שלנו כנקמה. לגבי עולם המולפה, הגלגלים - ה-"דאמון" של המולפה - אינם חלק טבעי מהמולפה. נאמר שהם מקבלים אותם מהעצים.

Fairywitch

New member
וואו, שאלה קשה../images/Emo122.gif

אולי באיזושהי מלחמה גדולה? לא יודעת למה- נשמע לי הגיוני. או אחרי אסון טבע גדול או משהו דומה.

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני מתארת לי משהו יותר

אבולוציוני, אולי אחרי מלחמה, ובשלבים (חחח... קודם הופיעו גורים
) איך בעצם הופיעה הדמון של וויל? אז משהו כזה... נניח, בתקופת אסונות או מלחמה עומדים מול המוות יום יום- אז הדמונים התחילו לצאת בהדרגה. ובתהליך אבולוציוני כלשהו- מתישהו התחילו להופיע דמונים בגיל יותר ויותר צעיר, עד שבסוף אנשים פשוט החלו להיוולד עם דמונים.

yael ziv

New member
את אומרת שהדמונים הופיעו

בתהליך אבולוציוני? זאת אומרת, שפעם הם לא היו והם יצאו החוצה בהדרגה? הבעיה היחידה היא- העולם של ליירה פחות "מפותח" מהעולם של ויל, כלומר- הגיוני יותר שהתהליך האבולוציוני גרם לכך שהדמונים נכנסו ולא יצאו... לא?

Fairywitch

New member
אני חושבת שאת צודקת, בעצם... ועוד

משהו- כבר בסיפור אדם וחווה שלהם יש דמונים, לא? ואז סימן שככה זה היה שם מאז ומתמיד.

The Evil Rabbit

New member
אבל יכול להיות שהסיפור השתנה

לאורך הזמן; ברגע שהתחילו להופיע הדמונים, אנשים סיפרו את הסיפור כך שיכלול אותם.

יש כאלו כמו המכשפות וגרומן

שיכולים לראות בכל אדם את החלק של הדמון. יכול להיות שבהתחלת העולם של ליירה כולם היו כאלה ואז ואז במשך השנים הם היו מסוגלים לראות את הדמונים של שאר האנשים בעולם.

yael ziv

New member
מה שאת אומר זה- שהדמונים לא

קיימים? שאפשר לראות אותם אבל הם לא מוחשיים? תאורייה יפה (ומסבירה מספר דברים), אבל נוגדת את כל הקטע של נגיע בדמון.

למעלה