אבולוציה ברגרסיה - כל האמת

tom19

New member
אבולוציה ברגרסיה - כל האמת

האמת היא, ואם יחסלו אותי אז זה רק באשמתי, שבני האדם מפגרים במליארדי שנות אבולוציה. באמת. תנסו לשמור את זה על אש קטנה שלא יהיה כאן בלגן. מה שקרה לפני בערך 20045765 שנים פלוס מינוס, היה תהליך שהתחיל באריות, האריות שנחשבו הכי נאורים (הרי הם המציאו את מעבורת האור) ראו שהחיים על הפנים, הכל מבחינה טכנולוגית נראה מושלם, כבר המציאו לפני כמה אלפי שנים את מכשיר ה´אוטות´ינק´ שגורם לכל מחשבה להיראות אמיתית, החיות כבר הגיעו לכל המושכלות התאורטיות, דנו בהכל בכובד ראש, ובמיוחד עכשיו כשלכולם כבר השתילו את שבב החכמה, אין לאף אחד מושג מה עושים פה. האריה היה הראשון שהחליט שהדיבור מהשטן, גורם למלחמות, לשנאה, האריה היה הראשון שהחליט - מהיום אני שותק, מי שינסה להביא איזשהי תאוריה מטופשת - יאכל. וכך במשך אלפי שנים שתקו האריות, יותר ויותר מדור לדור, כולם ניסו לדובב אותם, אמרו להם שזה לא מוסרי לאכול זברות ושיסבירו את עצמם אבל לאריות עלתה הסאה, והם לא הגיבו מעולם, הנמרים היו הראשונים לחכות את השיטה - "כמה שזה נראה מטופש", אמר החכם מביניהם, הם חיים עכשיו בלי דאגה, בלי מלחמות, בטבעיות מוחלטת, וכך אט אט הושרש המנהג להתנהג בבהמיות, לשתוק, לאכול, לא לחשוב למעלה אף פעם. ורק יצור אחד , שמרוב שהוא מפגר הוא חושב שהוא חכם - עדיין מדבר. והפרה מלחכת עשב , ומביטה בעולם המיוסר שלנו בדאגה, מדי פעם מחשבה מצליחה לעלות לשכלה או שמה זה אינסטינקט טבעי, מתי הוא כבר יבין , הפרמיטיבי הזה?? blogs.tapuz.co.il/elatsmi

אחמס1

New member
זה אמור להיות משל?

כי אם כן אז לא הבנתי אותו. אם לא, אז לפני 20,000,000 לא היו אריות! אני בכלל בספק אם היו חתוליים כפי שאנחנו מכירים אותם היום. אריות הם למעשה המין הכי "צעיר", של קבוצת הפנתרים לפחות - מופיע בתיעוד המאובנים רק לפני כ700,000 שנה.

למעלה