אבולוציית על טבעי- מעונה 1 לעונה 3

darklighter

New member
יש שם גם סקר למטה-ובעברית../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

[הסקר... אין לי כח לתרגם את המאמר] מה השינוי האהוב עליכם בעונה 3? 1) מיתולוגיה עמוקה יותר 2) סם הופך ליותר DARK 3) פחות מוסיקת רוק. 4) פחות אגדות אורבניות... אני התלבטתי בין 1 ל-2 אבל הצבעתי בסוף ל-1... מה דעתכם?

darklighter

New member
3 זה דווקא חסרון../images/Emo190.gif

אבל מצד שני כמו שההוא במאמר אמר זה חוסך להם הרבה בתקציב על הזכויות יוצרים לשירים היקרים [והטובים!] והאמת שכשאני עושה קליפים ורוצה שישמעו דיבור של דין/סם יחד עם המוסיקה יותר נוח שאין מוסיקת רקע שלהם שמתערבבת לא טוב... אבל עדיין תמיד אהבתי את השירים שיש שם באימפלה... ושדין שר איתם
טוב אולי שיתנו לדין לשיר כל תכנית במקוםXD

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

נראה לי גם זה וגם כל הלוציפר וכאלה...

A m e l y

New member
נראה לי שהכוונה במיתולוגיה היא

לזה שהעלילה העונתית נהיית יותר עמוקה והכל מתחיל להתקשר ולהסתבך יותר. שזה ד"א אחד השינויים שאני מאוד אהבתי,הם למדו לשלב את הרעיון המקורי של הסדרה בעלילה המרכזית. וכן גם לי חבל שיש פחות להיטי רוק בפס קול,אבל כמו שנאמר במאמר-אם זה מה שיכול לגרום להם לקפל תסחורה ולסיים את זה,אז נלמד לחיות עם זה.

darklighter

New member
טוב מה אתה רוצה היו רק 8../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

וככה זה בסופרנטורל.... ולך תדע בטח עכשיו הם יפוצצו עלילה בפרקים 9-כמה שנשאר [שהבנתי שזה רק איזה 4
] חכה לפרק של יום שישי ובינתיים תרגיש טוב

darklighter

New member
אתה מסכים איתי?../images/Emo12.gif../images/Emo190.gif

או שאני צריכה להחליף משקפיים?

Batelg

New member
אמממממ

וואי בחירה קשה 3 ו4 אני בכלל לא רואה בהם כשינוי לטובה... אבל בהחלט אני אוהבת שהסיפורים יותר מסובכים.. אז אמממ 2 כי סאם אפל זה הכי...

Charmed Or

New member
2!../images/Emo112.gif

למרות שזה היה צפוי כבר מעונה 2 שמשהו כזה יקרה, השינוי באמת קרה בעונה 3. אהא זה ספויילר מרומז! מוחעחע.

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי../images/Emo70.gifאת תחסמי עוד בסוף../images/Emo11.gif../images/Emo190.gif

זה רחוק מלהיות מרומזXD

Charmed Or

New member
אבלאבל!|אוליספוילר|../images/Emo112.gif

זה לא ממש כתוב במפורש איזה שינוי. גרר, אני צריכה לקרוא את חוקי סימון הספויילר ;[

darklighter

New member
הפרק של על טבעי 309 ישודר ביום שיש בדיוק../images/Emo190.gif

באותה שעה של LOST [אבודים] זה רע לרייטינג... גם ככה התחרות מול אנטומיה של גריי:(

liora257

New member
ייהיי סוף סוף :)

וגם סמולוויל יוצא באותו היום. איזה משמח זה.

darklighter

New member
חח כן אבל רק אל תתחילי פה עוד דיון על../images/Emo190.gif

סמולוויל.... זה נושא כאוב בפורוםXD ויש פה יותר דיונים על סמולוויל מאשר על טבעי....לא נעים לי מפורום סמולוויל ולואיס וקלארקXD [לא שהם צריכים אותנו כדי להיות פעילים אבל עדיין]

למעלה