אבועופר
מה שלומך חבר???|רמקול

אולי אום עופר בבית חולים

כי לאחרונה היא עדכנה אותנו מה קרה ונתפלל מפה שיהיה בריא מהר ויגיע לעדכן אותנו

אבועופר

New member
נכון גם נכון

אני איתו כשאני לא בעבודה, ככה אני רוצה וככה צריך. כי אוי לו אילו לא היה איתי אם ח"וח המצב היה הפוך. אז ככה - הוא היה כבר עם רגל אחת בחוץ, אבל החום עלה ולכן השאירו אותו לעוד יום יומיים עד שהחום ירד. מקווה שמהר מאוד הוא יהיה כאן ויוכל לכתוב את שעבר עליו ועובר כי הוא יהיה במצב של אישפוז יום שלוש פעמים בשבוע. כל טוב והרבה הרבה בריאות. אום עופר

../images/Emo24.gif לשני ההורים של העופר

אולי גם את תפתחי כרטיס אום עופר ותכתבי באופן קבוע איתנו לנו בטוח יהיה עוד כותבת מוכשרת תודה על העדכון נשמה ויפה האהבה שרואים שיש אצלכם שהבורא יברך אותו בבריאות ובחיים ארוכים וטובים כי שיש אהבה כזו זה כבר חצי הדרך להצלחה מובטחת רומנטית שכמוני מאמינה שהאהבה מנצחת מהנסיון שלי במחלה נלחמתי לחיות כי היתה לי אהבה והאהבה ניצחה למרות שהרופאים היו ספקניים עשיתי חצי מכמות הקורסים שהייתי צריכה ותודה לאל אני בריאה כבר 14 שנים , אל תפסיקי להזכיר לו שאת אוהבת אותו תראי זה קסם שעובד
שולחת לשניכם סלסלה מלאה בחיבוקים ונשיקות של אהבה וגם מתפללת להצלחתו של אבו עופר כי עופר רוצה אותו בבית בהצלחה ובשורות טובות

אבועופר

New member
קודם כל תודה

זו אני אום עופר, אבו עופר עדיין מאושפז התוכנית היתה שיצא בחוץ, אבל החום עלה ולכן הוא עדיין שם. בקרוב מאוד כשהחום ירד הוא יצא ויתרגל אישפוז יום בתחילה 3 פעמים בשבוע ואחכ פעמיים. הוא נראה טוב ויפה כתמיד עם המון כוח לצאת מהמחלה הארורה הזו. תודה לך על הכל

סניאלה

New member
שיהיו בשורות טובות

אני מאחלת לאבו עופר שיצא מהר מבית החולים יחזור הביתה
ושהכל יהיה מאחור.חבר שלי מתחיל כנראה מחר את התהליך שאתם עברתם ואנחנו יודעים שזו תהיה תקופה לא קלה אבל חייבים להלחם.החיים יפים ושווים את זה. החלמה מהירה

סניאלה

New member
ביום רביעי הוא התאשפז

בדקו לחבר שלי שוב את הפיקליין ואמרו שזה לא 100% אבל התחילו לתת לו נוזלים והיום הוא צריך להתחיל את הטיפול.דרך ארוכה עוד לפנינו.אבל יהיה טוב

הוא נכנס לחדר של אבועופר.?

אנחנו מתחילים את התהליך ביום חמישי הבא באישפוז יום להתחיל לאיסוף מח עצם להשתלה עצמית

סניאלה

New member
יכול להיות

אני לא יודעת אם זה לחדר של אבועופר.אולי.היה שם גבר שהשתחרר באותו היום.היה מלווה באשתו כנראה.אז אולי זה הוא.אני התעודדתי שראיתי במחלקה אנשים מסתובבים,על הרגליים ולא הדימוי המפחיד שהיה לי. בכל מקרה אתמול החבר שלי התאשפז והיום הוא עבר טיפול. והדרך עוד לפנינו

החלמה מהירה ../images/Emo184.gif

מאד ריגשת אותי בהודעה שלך. שמחה שהכל כבר כמעט מאחוריך! שיהיה סוף שבוע טוב

למעלה