אבורים מול קיין
אבורים מול JDS

yair_bar

New member
מנהל
גבר, אתה קצת מציף מציע שתשרשר את השאלות שלך לעשרות ההודעות הראשיות הקודמות שכבר פתחת

תודה אחי

AmitNHB

New member
אבורים מול קיין
אבורים מול JDS

לא, אני לא מתכוון לאילו מהקרבות אתם מייחלים יותר. אני מתכוון לתוצאה - מי לדעתכם ינצח בכ"א מהקרבות

לדעתי:

אוברים VS ג'וניור דוס סאנטוס:

טוב, אז אני מקווה שזה יהיה הקרב הבא ולא JDS מול ולסקז 2 פשוט כי אם לא עכשיו, זה עלול לא לקרות אף פעם וזה קרב בין 2 הסטרייקרים הכי טובים ב MMA ובים המתאגרף הכי טוב ב MMA לבין הקיק בוקסר הכי טוב ב MMA (הכל במסגרת המשקל הכבד כמובן...) פשוט קרב MUST
על מי אהמר כאן
המממ...
וואלה, חייב ללכת עם הקיק בוקסר - דו מימד מול חד מימד
אני רואה את אוברים בקרב זהיר מכניס ברכיה פה וברכיה שם עד ל KO\TKO בשני\שלישי.

אוברים VS ולסקז:

קרב שלצערי עלול לא לקרות. מצד שני, אולי אם ולסקז ינצח את JDS בקרב החוזר, זה יכול להיות קרב האליפות הבא הבא אי פעם ב 2013... חייב ללכת כאן ולסקז. יש לו כמה יתרונות ברורים על אוברים: כושר, גיים פלנינג, היאבקות, כושר... אני רואה אותו מצליח לעשות את מה שברוק לא הצליח - לשים את אוברים על הגב ומשם הדרך לניצחון תיהיה קצרה (תשאלו את ביג פוט...)

fatnoam

Active member
ולאסקז טוב משניהם

ואני חושב שהוא הפסיד ל-JDS בצורה שכל לוחם אי פעם שנלחם יכל להפסיד ל-JDS. כי לפעמים האגרוף הזה נכנס, מה לעשות.

כמה שזה מלהיב לראות קרב נגמר באגרוף אחד, אני מעדיף את לראות את ולאסקז שולט ביריב ומכניע או מסיים ב-GNP, ואני לא חושב שיש ל-JDS או אוברים משהו לעשות כדי להימנע מהגורל הזה. אבל, לשניהם יש את ה-KO POWER הזה ולכן הכל פתוח.

למעלה