אנחנו גברים וכנראה גם דפוקים
דבר ראשון, אני חייב להתייחס לנושא הבטן.. הרי ידוע לכל גבר ואשה הנוסחא המתמטית שהוכחה גם מדעית ע"י חוקרים מאוניברסיטת פריסבי: כרסו של הגבר גדלה ביחס ישיר להתקדמות ההריון של האשה. כאשר האשה נמצאת בחודשי הריונה המתקדמים (חודש שמיני-תשיעי), גבר ממוצע ימצא עצמו מטפח כרס השווה בגודלה לבטן הריונית של חודש רביעי/חמישי. חודשיים לאחר הלידה, לאחר שהאשה חוזרת לממדיה הטבעיים, הגבר עדיין עסוק בלשתות עוד בירה ולהגדיל את כרסו ע"מ לרצות את אשתו, כך שתראה רזה יותר. זה קורה בכל העולם, אפילו פה בישראל. בחילות יש לי כל פעם שאני נוסע באוטובוס לת"א... וזה גברת, קורה כל יום... בעיקר בגלל שיש לא מעט אנשים שגם מקיאים באוטובוס את ארוחת הבוקר שלהם... מזל שאני לא עובד באילת.. לא הייתי עומד בירידות של סדום. חיתוך ותפרים. אני יכול לענות לך את התשובה הרצינית והמלומדת.. שבעלך יעשה לך עיסוי פרינאום.. לא יצטרכו לחתוך אותך ולא לעשות תפרים, אבל זה לא תמיד עובד ובעלים לא ממש ששים לעשות את הפעולה הזו. לכן, במילא אנחנו נצא הדפוקים מכל הסיפור. אבל האמת, תכל'ס, בתור אחד שתפרו אותו במקום כואב לא פחות (כן,כן, איפה שאת חושבת).. הכאבים בשבועיים לאחר הניתוח הזה, גדולים יותר מבעיטה לביצים (שאני בטוח שכמה חבר'ה פה קיבלו.. לא חוויה מומלצת.. תאמיני לי), אז Give me a Break! בנושא השוקולד והמלפפונים חמוצים. העניין באמת לא מובן לי. מילא מלפפונים במלח, עם נוטלה, אני עוד יכול להבין, אבל מלפפון חמוץ בשוקולד השחר (יאאאקקק) בקשר להתבכיינות.. אין לי מה אחר להגיד חוץ מ-הורמונים! צריך למצוא דרך לדכא את ההורמונים שמשתחררים לאחר הלידה, זה פשוט מכה... מה שאתה לא עושה לא בסדר... אתה מחבק, אז אתה מבזבז את הזמן.. בזמן הזה, יכולת כבר לשטוף את הבית או להכין את השבת, כי שכחתי להגיד לך שההורים שלי באים עם 2 אחיות שלי, בעליהן וה-8 ילדים שובבים שלהם... ואם אחרי שהכנת את הבית, שטפת אותו, בישלת אוכל לגדוד, סידרת מיטות לכולם.. ואתה יושב ממוטט בסלון עם בקבוק בירה ונח קצת.. אתה מקבל שטיפה, למה אתה לא מחבק אותי.. אתה לא אוהב אותי?? לשם הבהרה, כל הקטע דלעיל נכתב בהומור בלבד, ולקוח מתוך נסיונם האישי של חברים כי מה לעשות חברים, אבל אצלי זה לא קרה, וזה בעיקר בגלל שאני, כמו חבריי פה, לוקחים בבית, חלק מלא יום מעולה!