אבות שטסו עם ילדיהם לבד

aba200

New member
אבות שטסו עם ילדיהם לבד

אני עומד לטוס עם הנסיכה טיסה בת 17 שעות עם הפסקה ולהשאר שם שנה שאלויתי: 1. לקחתי ADלשנה 2. מתי מקבלים הקטנים ברזל ?האם הברזל מחזיק מעמד שנה ? בלי לפתוח אותו (הילדה בת 3חודשים) 3. כמה טיטלוים עלי לקחת לטיסה (אני יודע שזו שטות ) אבל חשוב לי המלצות נוספות לקחת דברים מהארץ תתקבלנה באהבה

טאש

New member
שלום גם כאן ../images/Emo13.gif

1. AD לשנה זה מעולה (תוודא שתאריך התפוגה טוב לעוד שנה) 2. ברזל - מגיל 4 חודשים ועד גיל שנה. בהתחלה 3 טיפות ליום ומגיל חצי שנה - 6 טיפות ליום. * כדאי לקחת אקמולי/טיפטיפות-אלדולור/נרות אקמול
שלא תצטרך, אבל טוב שיש.... 3. טיטולים לטיסה: קח כמות שתספיק ליומיים. כמה טיטולים אתה מחליף ביום? 10-8 ? קח אתך 20 טיטולים (זה תופס הרבה מקום אבל מתמעט כל הזמן....) לטיסה קח גם אוכל ליומיים. קח בגדים ליומיים. קח חיתולי בד ומגבונים ליומיים. צעצוע / חפץ אהוב כמה טיפים מעולים לטיסה עם ילדים: מקבץ מאמרים לטיסות עם תינוקות התארגנות בטיסה עם תינוקות

hag70

New member
אתה נוסע לבד?

נראה לי מזור לקנות AD וברזל לשנה. אין בחו"ל דברים כאלה? אתה רוצה לשתף אותנו לאיזו מטרה אתה נוסע ומה יהיה אופי השהייה שם? אני חושב שזה מאד משנה את מה שצריך לקחת איתך לשנה. וכמובן המדינה בה תשהה. בגדול: ספרים, צעצעועים ובגדים. כל השאר נמצא שם. ככה נראה לי במחשבה ראשונה. נסיעה טובה

למעלה