אבו מאזן מתחיל ללכלך שוב

shy-1

New member
אבו מאזן מתחיל ללכלך שוב ../images/Emo46.gif

אני מבין שהוא צריך ל"שחק" אותה כדואג לעמו, אבל הוא שכח את הטבח שהוא וחבריו עשו לחמאס, ושהחמאס עשה בהם. לוא לפחות היה מגיש תלונה כנגד החמאס, על שיגורי קאסמים על אזרחי ישראל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3454045,00.html

meggie

New member
כל אחד והפורום שלו ../images/Emo8.gif

זה מס שפתיים אבל כמו שציינת במלחמה כמו במלחמה הוא הרי רוצה לשוב לעזה

shy-1

New member
לכן לא היתה לי בעיה, לוא היה תוקף אותנו

בנאומים בנבלוס, אבל תלונה באו"מ נגדנו ? נ.ב. ובכלל, אם הוא כבר מייצג ושומר על החמאס, הוא מוריד מאיתנו את אחת הסיבות, מדוע אנו איננו מנהלים משא ותן עם החמאס(בכדי שלא לפגוע באבו מאזן). אם הוא מייצג את החמאס שלא מכיר בנו ומעיף כנגדנו קאסמים ... אולי אנו עושים טעות.

meggie

New member
אנו עושים הרבה טעויות

פניה לאו"ם זו אכן רשעות בהיבט הזה אבל זה יותר מס שפתיים אחרת לעזה הוא לא יגיע ... העניין הוא שההסברה שלהם דופקת כמו שעון

shy-1

New member
לדעתי, כמעט כל העולם הנאור, מכיר מי זה החמאס

ומכיר בסגולותיו הטרוריסטיות, יחד עם זאת(וזו האמת), הפלסטינים בעזה, נמצאים במצב כזה גרוע, שלעולם אין ברירה, אלא לנסות ולעזור להם. אנו נמצאים במצב בלתי אפשרי, 5% אנשי עזה יורים אלינו קאסמים, ו 95% מתושבי עזה, אוכלים חצץ וקש ולכן קשה לנו לפגוע בהם. והמסקנה(שכבר כתבתי כאן), אין לנו ברירה, אם איננו רוצים קאסמים על ישובי עוטפי עזה, עלינו להכנס פנימה, אך אז תתחלנה בעיות מסוג אחר. בקיצור ... אכלנו אותה

1אברהם

New member
אתה חי באשליות

95% מתושבי עזה יורים עלינו קאסמים אם בצורה ישירה ואם בתמיכה באלו שיורים. אם רק 5% היו יורים והשאר מתנגדים למעשיהם מזמן היה נפסק הירי.

shy-1

New member
מענין, שנים שאתה וחבריך מהימין המקצועי,

טוענים שהשמאל הולך ונעלם, למעשה על פי דבריכם, חוץ מכמה שנשארו ברח' שינקין, אין אנשים החושבים כשמאל בארץ, וראה איזה פלא, ה 0,02% שמאלנים שנשארו, שולטים ב 99.98% ימנים אסלים, ועל פיהם ישק דבר ! אך 5% אחוז חמושים בעזה, אינם יכולים לשלוט ב 95% אומללים שמחפשים אוכל לילדיהם. רוב תושבי עזה, חיים בכזו אומללות, שלוא היו נאלצים לחיות כך בארץ, כולם היו מהגרים מכאן!

פוסטמוי

New member
מה פתאום.

5% פלשתינים יורים עלינו קסאמים ו95% מהאוכלוסייה שוחרת שלום כאילו? איפה אתה חי בדיסנילנד? אולי ההיפך? אם רק 5 % מתושבי הרצועה היו עוסקים בטירור היה קל מאוד להתגבר עליהם ולהפסיק את הטירור.נראה עליך שאתה לא חי במציאות. 67% מתושבי הרצועה בחרו בחמאס לשלטון. אם הם היו רוצים שקט ושלווה ומדינה לא היו בוחרים בחמאס. צה"ל הכריז על הרצועה כשטח עויין ואתה רוצה לעזור להם? אין כאן אייקון המראה אדם מטורלל? שמע אתה מטורלל על כל הראש.

meggie

New member
זה הכל שאלה של "למי גב חזק יותר"

כל מדינות האיסלאם תומכות בחמאס זה גם מרדים להם בעיות מבית וגם קל להלכים את הרחוב ארה"ב למרות התמיכה נדרשת להיות יותר זהירה ויותר ניטראלית (כמה שאפשר) ואת החמאס בעזה העלה הרחוב לשלטון פלונטר רציני

פוסטמוי

New member
פלונטר חזק.

לטרוף את הקלפים זה הפתרון. מלחמה עד הסוף. לשכוח מארה"ב מאירופה הם לא יעזרו לנו וללכת עד הסוף עם רצועת עזה להכניס חמש חטיבות שיריון חיל אויר לפי הצורך חיל רגלים ללכת מבית לבית ולטהר כל קיני המחבלים. כל בית שיש בו עדות ששימש את הטירור להשמיד ולהשאיר אדמה חרוכה. לסגור מים חשמל דלק ולהתחיל להניע את האוכלוסיה הפלשתינית ברצועה לכיוון מצריים. מצרים לא יכולה לסגור הרמטית את הגבול בגלל שהיא כבולה להסכמים עם ארה"ב בסיני ותוך זמן קצר אל עריש תהפוך להיות מטרופולין גדולה של פלשתין.

meggie

New member
כשמדברים על זה , זה יוצא קלי קלוטו

מהרגע שיצאנו מעזה זו התגובה שהיתה אמורה להתקיים אל מול ירי על ישובים שלנו . סאדאת ידע למה הוא וויתר על עזה ! אני כל כך מצפה שם למרי אזרחי כנגד החמאס וכשזה לא בא זה מעורר דאגה

פוסטמוי

New member
למה לחיות בציפיות שלא יתגשמו?

בינתיים הטירור הורס אותנו מבפנים. אין לנו את הזמן הזה להמתין ולקוות. יש דרך לחסל את הטירור והדרך הזאת תעלה לנו במחיר לא קטן גם בהרוגים וגם בבעיות עם אירופה וארה"ב אבל מדינת ישראל היא מדינה ריבונית ועליה להגן על תושביה. אוסלו הוכיח לכל שאינו הפתרון אז לחזור לדרך הישנה והמוכרת של מלחמה עד הסוף בלי פשרות. אנחנו שבויים במילכוד . מצד אחד יש לנו את הפחד מאירופה וארה"ב מצד שני יש לנו את הטירור שהורס אותנו כחברה יהודית ריבונית. הבעיות הרציניות שעומדות מול מדינת ישראל הם איראן סוריה מצרים וסעודיה ולבנון בקרוב יהייה עימות רציני מאוד במזרח התיכון בין מדינתי וחובה עלינו לפני העימות הזה לנטרל את היכולת המבצעית הצבאית ברצועת עזה ויהודה ושומרון אחרת לא נשרוד מלחמה וטירור ביחד.

freefall

New member
שי, אני מתפלא עליך,מה רצית?

שיעמוד מנגד ויחשב לבוגד ? הרי הוא בטוח יודע שאנחנו הראשונים שנפנה לו עורף אם יצטרך את עזרתנו, כפי שנהגנו בעבר. בעזה חיים בנוסף לחמסניקים גם אנשים שלו, לא ציפית שינהג קבל עם ועידה כפי שנוא נוהג איתנו בסתר. הייה בטוח שהכל מסודר ומתוכנן והתלונה שהוא הגיש לא שווה את הנייר שנכתבה עליו. מדובר בנסיון לייצג את כלל העם הפלסטיני כולל החמאס.

shy-1

New member
אני, אני למעשה רוצה לזכות בלוטו, בדרך פשוט

התפלאתי עליו. אך ברשותך, אני היום הרבה יותר חשדן, מאשר בתחילה. הייתי מתעלם לוא נאם בשכם(כהרגלם), תלונה באו"מ זו כבר מחלקה שונה. אך אם הוא דואג לאנשיו, הרי הוא צריך לפעול הפוך, שהרי אנו מנסים ומצליחים, לצמצם את אטנשי החמאס הרשעים, שלא רק שולחים אלינו קאסמים, אלא גם מזנבים באנשיו ! אלא אם, הוא יודע שגם אנשיו יורים אלינו קאסמים, ואז ברור לו שאנו נפגע בהם.

freefall

New member
השבוע הלוטו שלי, נסה שבוע הבא, לענייננו

אתה אכן חשדן .. יש לך ספק שקיים סוג של שיתוף פעולה? או ש"יד המקרה" פוגעת במכוניות עמוסות זבל בלב עזה ? וסמן את דברי (מאנגלית) ככל שירבו החיסולים כך יזדעק מאזן ויקרא חמס עד הרגע בו יציל את עזה מידי החמאס. עד אז ימשיך להתלונן, לכעוס ולנפנף באגרופיו, תוך שהוא מסמן מטרות...

shy-1

New member
חיכיתי כל כך הרבה שנים, שלא אכפת לי עוד שבוע.

במחשבה שלישית, יתכן ואתה צודק, וככל שהוא מתלונן כנגדנו בערכאות גבוהות יותר, כך הוא שמח יותר על מעללינו. כנראה שאני תמים מידי ולא מספיק ערמומי.

למעלה