אבזור נכון לטרריום

lemon design

New member
אבזור נכון לטרריום

שלום חברים יקרים , בשעה טובה רכשתי זוג כרכנים מדהימים ואני מתכוון לתת להם טיפול איכותי ומסור. בעבר הרחוק הייתי נוהג לרפד את רצפת הטרריום בדשה סינטטי ועכשיו שמעתי שזה לא רעיון טוב בכלל. מה אתם הייתם ממליצים לי ?

רן333

New member
נדמה לי

שהיו כאן מספר דיונים בנושא הזה. מומלץ לחפש בפורום (בעזרת "חיפוש מתקדם", למשל) הודעות שמכילות את המילה "מצע". **הנה** דוגמא לאחת כזו.

naja

New member
לדעתי דשא זה מצע נוח.

בקישור שרן הוסיף תמצא את היתרונות והחסרונות שלו. החיסרון הגדול שלו זה חוסר יכולת לספוג. אז זה פותרים בקלות ע"י הכנסת עיתון מתחת לדשא והחלפה שלו בכל פעם שמנקים. היתרון הגדול של הדשא(לדעתי) זה היכולת לשטוף ולחטא אותו כמו שצריך, והעובדה שכשעושים את זה חייבים לשטוף את כולו ולא להסתפק בהוצאה של חתיכה קטנה(וזה גם חיסרון כשמדובר באוסף גדול-הרבה התעסקות).

youval osman

New member
היי מתן

קודם כל ..תתחדש,זוג נהדר רכשת... עיניין המצע.. כמו שכתבו לך..אם בדשא סינטטי חשקת,גם זו אופציה אך לדעתי האישית (כמו שכבר אמרתי לך) יהיה לך הרבה יותר נוח לעבוד עם aspen. המון הצלחה בהמשך יובל

omerzi

New member
היי יובל

מתוך התעניינות, הנחשים שלי עדיין אצלך? |מתגעגע|

omerzi

New member
לא זוכר אותי?

עומר מרמת גן, מכרתי לך 2 כרכני תירס (הטרו לאלבינו וכרכנית אפורה) ראיתי שאתה מפרסם את הנקבה למכירה (מה עם הזכר?), רציתי לדעת מה איתם :)

למעלה