אבזור קרוון בארץ

calanit4

New member
אבזור קרוון בארץ

חשבתי לקנות מכונית מסחרית גדולה (פיאט דוקטו, ג'י-אם-סי וכדומה) ולהפוך אותה לקרוון עם ציוד מינימלי של מיטה ושירותים ואולי גם מזגן. האם מישהו מכיר אנשים/חברה שמתעסקים באבזור הפנימי? האם הרעיון הזה הוא בר ביצוע או שצריך לקנות קרוון מוכן? ואם יש, למישהו יש מושג על איזה עלות מדובר? אשמח לתגובות.

justgotravel

New member
בניית קרוואן

באתר www.caravan.co.il תכנסי ללוח המודעות באתר לדעתי יש שם פרטים ומידע שאולי יוכלו לעזור,

eliru

New member
בנית קראוון

שלום הדבר אפשרי גם לבד תסתכל בבלוג ועם יש לך שאלות תשאל ישירות בבלוג http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1142383 אלי

אתם מממשים את אהבת הטבע והקרוואנים גם בישראל

וזה יפה ורצוי. נשמח אם תשתפו אותנו יותר. איך בא הרעיון? מה בניתם? כמה עלה? ממה אתם חיים אם כל הזמן מטיילים?(אתם לא חייבים לענות וסליחה על החדירה לפרטיות אבל זה ממש מעניין....) האם אתם פוגשים עוד מטיילים כמותכם? אם יש לכם תמונות מתהליך הבניה תוכלו להעלותם לגלריות באתר קרוואן

eliru

New member
בנית קראוון

שלום. כל הפרטים על הקראוון נמצעים בבלוג בצד ימין למעלה. אלי

ראיתי, ויש לי שאלה

קודם כל - כל הכבוד על המחשבה היצירתית. וגם: למה צריך לפמפם במשאבה אם ממילא המיכל\צינור נמצא על הגג והמים יורדים בגרוויטציה? חוץ מזה, נראה לי שכדאי שתעלה את התמונות וההסברים לגלריה באתר קרוואן ששם יראו אותו אנשים המחפשים מידע ממוקד בתחום.

eliru

New member
ד"ר קראוון

שלום אתא יכול לפרסם את הבלוג באתר לי זה לא מפריע אלי

למעלה