אבחון התנהגותי ורגשי

Diana M

New member
שלום אסנת

היי אסנת, מאוד שמחה בכל פעם שאת מגיחה אלינו לביקורים. ועוד יותר שמחה לשמוע על ההתקדמות הנהדרת של בנך. וכמו תמיד מאוד מצטערת לשמוע על הכאב שעדיין לא מרפה. ברכות לבר המצווה
דיאנה

אבחון התנהגותי ורגשי

חברים, עקב פניות רבות של הורים ובעלי מקצוע בתקופה האחרונה ועקב הדיונים בפורומים השונים באינטרנט, החלטתי להציע שרותי אבחון לבעיות התנהגותיות ורגשיות של ילדים ובני נוער לקהל הרחב. האבחון יתבצע על ידי וצוות מצומצם של סטודנטים מתקדמים לתואר שני ושלישי המתמחים באבחון וטיפול בבעיות התנהגותיות וחברתיות של ילדים ובני נוער, אלימות של ילדים ובני נוער וניהול כיתה והדרכת מורים. האבחון יכלול מספר שיחות עם התלמיד, ההורים, והצוות הבית ספרי, כלי אבחון פורמליים ומדעיים, כתיבת דו"ח יכול לשמש לועדות השמה ושילוב ובניית הצעדים הראשוניים של תוכנית התערבות להורים ולביה"ס. האבחון יתבצע עבור הורים ללא מטרות רווח עם תשלום סמלי כדי לכסות הוצאות עפ"י היכולות של המשפחה ומקום בארץ. אני מקוה שינצלו שרותים אלה ושהם יספקו מענה לילדים ולהורים. ניתן ליצור אתנו קשר בכל עת.

כל הכבוד על היוזמה - אבל רק עוד קצת

פרטים - איפה בארץ? האם יש טלפון שאפשר לתת להורים? מה לומר להורים שכדאי ויפנו - את מי לבקש? לא לכולם יש אינטרנט... בכל אופן כל הכבוד על היוזמה...... שבוע טוב

Diana M

New member
שרותים ללא כוונת רווח

ברכות על היוזמה לפתח שרותים ללא כוונת רווח. איבחונים הם עסק יקר ורבים אינם יכולים להרשות לעצמם לבצע אותם. לא נשאר לי אלא לברך אותך על היוזמה ועל האכפתיות ואני מקווה כי אכן מי שזקוק ידע לנצל את השרות החשוב. שומרת גם לעצמי את הזכות להפנות אליך מועמדים הזקוקים לכך. שבוע נהדר דיאנה

למעלה