אבחון חוזר בגיל 6
כבר כמה חודשים שאנחנו חושבים ותוהים ולא עושים הרבה לגבי אבחון חוזר
אסביר את עצמי..
שנה הבאה האפרוח שלי ששלשום חגג 6 יעלה לכיתה א
עד מרץ אנחנו צריכים להגיש לוועדה אבחון/מעקב התפתחותי..
אני חושבת דדוקא לשים את הבן במסגרת של כיתת תקשורת בבית ספר רגיל
מצד אחד חושבת לעשות אבחון חוזר לבן שלי כי נדמה לי ודברים השתנו מאז גיל שנתיים - האבחון הראשון..אז רוצה אבחון חוזר - מה שכן הבנתי שקופת חולים מכבי לא ממנת אבחון חוזר אלא רק אבחון ראשון + מעקב התפתחותי.
מאז האבחון הראשון של הבן הלכנו רק פעם אחת למעקב התפתחותי וזה הספיק לי להבין עד כמה זה לא רציני שמישהו שלא מכיר את הבן שלי יראה אותו פעם בשנה למשך חצי שנה ויקבע לי מי הוא ומה הוא...
מכיוון
השאלות שלי אליכם הן:
1. מה רצוי להביא לוועדה- אבחון של ממש כוללני? או אבחון של נוירולוג והאם צריך גם אבחון של רופא התפתחותי בנוסף.
2. האם כשאתם עשיתם אבחון חוזר, אם בכלל האם הייתם צריכים לשלם פרטי 3,000 ומשהו ש"ח?
אם ישנן תובנות נוספות או הערות אשמח לשמוע...
אמא של...
כבר כמה חודשים שאנחנו חושבים ותוהים ולא עושים הרבה לגבי אבחון חוזר
אסביר את עצמי..
שנה הבאה האפרוח שלי ששלשום חגג 6 יעלה לכיתה א
עד מרץ אנחנו צריכים להגיש לוועדה אבחון/מעקב התפתחותי..
אני חושבת דדוקא לשים את הבן במסגרת של כיתת תקשורת בבית ספר רגיל
מצד אחד חושבת לעשות אבחון חוזר לבן שלי כי נדמה לי ודברים השתנו מאז גיל שנתיים - האבחון הראשון..אז רוצה אבחון חוזר - מה שכן הבנתי שקופת חולים מכבי לא ממנת אבחון חוזר אלא רק אבחון ראשון + מעקב התפתחותי.
מאז האבחון הראשון של הבן הלכנו רק פעם אחת למעקב התפתחותי וזה הספיק לי להבין עד כמה זה לא רציני שמישהו שלא מכיר את הבן שלי יראה אותו פעם בשנה למשך חצי שנה ויקבע לי מי הוא ומה הוא...
מכיוון
השאלות שלי אליכם הן:
1. מה רצוי להביא לוועדה- אבחון של ממש כוללני? או אבחון של נוירולוג והאם צריך גם אבחון של רופא התפתחותי בנוסף.
2. האם כשאתם עשיתם אבחון חוזר, אם בכלל האם הייתם צריכים לשלם פרטי 3,000 ומשהו ש"ח?
אם ישנן תובנות נוספות או הערות אשמח לשמוע...
אמא של...