אבחון לילדה מבלבלת

אלזה26

New member
אבחון לילדה מבלבלת

שלום וצהריים טובים אני קוראת הרבה בפורום ונעזרת בו רבות יש לי ילדה בת כמעט 11 והיא מה שנקרא ״מבלבלת ״ היא אובחנה עם הפרעת קשב וריכוז חמורה וקשיים רגשיים אך להרגשתי הלא מקצועית היא כן בספקטרוםעברנו מספיק אבחונים אך מכיוון שהילדה גם מחוננת היא כנראה מצליחה לבלבל גם את הפסיכיאטרים שלא רואים אותה שם. אנחנו בטיפול מתמיד בכל הגזרות ונראה כי הדברים והבעיות רק מחמירות . כרגע היא משולבת בכיתה רגילה עם סייעת בחלק מהשעות אך נראה שגם לה וגם לבית הספר מאוד קשה ( למרות שהם מאוד משתדלים ועוטפים אותה ) - הבעיות בעיקר חברתיות ורגשיות וחסר הבנה של המציאות והתנהגות בחברה . לאחרונה אנחנו מרגישים שאולי אנחנו עושים לה עוול בניסיונות לשלבה בחברה ״רגילה ״ ועל כן רוצים למצוא פסיכיאטר שמומחה באבחנות מבדלות לילדים ״מבלבלים״ . האם יש לכם המלצה ? מוכנים לנסוע רחוק - זה אומר שמכל אזור המרכז ודרומה תודה רבה מראש

TikvaBonneh

New member
איבחון

גם לי יש בן מחונן שאובחן נכון רק בגיל 15. נמצא על הגבול של הספקטרום האוטיסטי, ועד אז הסתובב עם הגדרה של adhd
מרכזי איבחון מומלצים הינם בית אחד של עופר גולן, המכון של דיצה צחור באסף הרופא, ומרכז מראות באיכילוב.
יש לך קישורים אליהם בקישורי הפורום.
כל המכונים האלו מספקים גם איבחון פסיכולוגי מעמיק
אני מצרפת את הקישור לקישורי הפורום.

http://www.tapuz.co.il/forums2008/links/default.aspx?forumid=2412&cId=18153

רומי555

New member
אבחון

יכולה להמליץ על מרכז מראות באיכילוב, יש שם גם אבחון לילדים ונוער וגם טיפול. לאחרונה גם התחילו לעבוד קבוצות של דרמה תרפיה ואפילו שירות מיוחד לילדים עם קשיים חברתיים שאינם על הספקטרום.
בהצלחה ושבוע טוב

בדרום ב"ש יש כמה פסכיאטרים מצויינים

לא בטוחה שכולם עובדים פרטי
יש את דר' שוש ארבל מנהלת מרפאה פסיכיאטרית מגיל 6-18 היא הרופאה שלנו כבר מספר שנים .
יש את דר' גל מאירי - מקסים עם עין מצויינת .
יש את דר' מריאלה פישבך (גאון) גם היא מעולה עובדת במכבי ופרטי

הרבה המליצו כאן על ד"ר הגש

על ד"ר הגש לאבחון תפקוד גבוה מאוד אצל ילדים גדולים/נוער.
היא פסיכיאטרית.
אגב,
ילדים מבלבלים הם באמת מבלבלים-גם את אנשי המקצוע הטובים ביותר.
כי חלק מהזמן הם מתנהגים "נורמטיבי"
ובסיטואציות/זמנים אחרים מתנהגים כמו ילד בספקטרום.
גם בבית אחד של ד"ר עופר גולן מאבחנים ומטפלים גם בילדים/נוער/מבוגרים עם הפרעה חברתית מתחת לסף האבחנה בספקטרום.

מצטרפת לתגובות של תקווה ושל פרח

&nbsp
ד"ר הגש מומחית בבנות בנוסף, וגם היא וגם בית אחד מתמחים גם באספרגר, ממליצה על אחד משני אלה.

למעלה