אבחון מהרופא

אבחון מהרופא

אחרי כמה ימים של כאבים נוראים בכל הגוף הלכתי לרופא, והוא איבחן לי מחלה בגידים ובשרירים (שלדעתו נובעת מהמחלה שחטפתי אחרי הלידה) אוףףףףף עכשיו מליון בדיקות וגם כדורים מגעילים שעולים מליון שקל

מלמלה

New member
אוי פנינה נשמע ממש קשה../images/Emo24.gif

זה ודאי? האיבחון שלו ? אפשר לעזור במשהו ?

פנינה- תרגישי טוב

אני מחפשת לך חומר!....... את חייבת כבר להגיש נגדם תביעה! למה את מחכה???????????

אורית ג.

New member
פנינה יקרה - כמה צרות באות עליך

בזמן האחרון
מקוה שיעבור מהר ושהשרשרת המעצבנת הזו של הבעיות תגמר כבר. תתנחמי שהילדים (
) בסדר ועצה קטנה : לכי לעוד רופא כדי לוודא את האבחנה או אטיפול!!! לפעמים רופא לא בדיוק יודע מה יש (במיוד כשמדובר במחלה "גלובלית" של הגוף) ונותן ערמה של תרופות (סטרואידים למשל) שאולי עוזרים לסמפטומים ולא מטפלים במחלה. ולגבי הכסף - שוב; כדאי לברר עם עוד רופא כי (מנסיון
) לפעמים מקבלים תרופה מהרופא רק כי את הספציפית הזו משתלם לו יותר לתת (למשל הוא מקבל את זה יותר בזול או בחינם מחברת התרופות, אני יודעת שזה נשמע מוזר... ככה זה אבל , לפעמים)

jole

New member
פנינוש..גם אני הייתי הולכת לאבחון ../images/Emo104.gif

נוסף, תמיד טוב עוד מבט . מה השם של המחלה בלועזית? ככה נוכל למצוא חומר ברשת.

יונית ש

New member
אני שולחת לך ../images/Emo24.gif גדול גדול

יקירתי אוף שכל המחלות והבשורות הקשות יעלמו מהעולם. אני מקווה אולי חוות דעת נוספת תקל על הגזרה המון בריאות ומצב רוח טוב

../images/Emo39.gif רק בריאות והרבה ../images/Emo39.gif

מה עשית שכל הצרות נוחתות עליך פתאום בזמן האחרון. תרגישי רק טוב ומהר. המון המון בריאות אני שולחת לך ומליון
ים. תהיי בריאה. איריס.

רותי ע

New member
פנינה ../images/Emo24.gif

כמו שכתבו כבר-לכי לרופא נוסף... מאחלת לך רק בריאות

ראשית - תרגישי טוב../images/Emo104.gif

שנית - לכי לרופא נוסף, או מומחה שלישית - באיזו מחלה מדובר? זה משהו קבוע? או שיחלוף (אינשאללה בעזרת השם) ורביעית - אם את צריכה עזרה, אנחנו פה.

פנינה!../images/Emo24.gif

באמת הגיע הזמן שהצרות ילכו לשכנים ויפסחו על הדלת שלכם! אין לי מה להוסיף על מה שכבר יעצו לך, ועל החיבוקים שחובקת. שולחת לך כוחות ומתפללת שיוקל לך.

תודה לכולם../images/Emo25.gif../images/Emo104.gif

תודה לכולם שאתם כאן, אוזן קשבת, גם כשהודעותיי בכלל לא קשורות לפורום.... המון תודה פנינה וה

פנינה, לפני הכדורים - חובה חוות דעת

נוספת, רצוי של מומחה שקיבלת עליו המלצה ממישהו!

למעלה