אבחון פסיכולוגי+דיאטנית+יד שרה

מיכל153

New member
אבחון פסיכולוגי+דיאטנית+יד שרה

היי היום היה לליאת אבחון פסיכולוגי שהוא משלים לאבחון הדידקטי שעשתה בביה"ס. אבחון זה נערך דרך הפסיכולוגית של ביה"ס ולכן לא כרוך בתשלום. בשבועות הקרובים יהיה לי משהו כתוב ואז נחזור לנוירולוג משערי צדק. ליאור ביקש מרצונו לפני כמה שבועות לגשת לדיאטנית כדי לרדת במשקל וגם לאכול יותר מסודר ונכון. בשבוע שעבר הגענו ביום רביעי אליה. היא טוענת לפי חישובים שלה שלפי גובהו יש רק 4 ק"ג מיותרים. לדעתי זוהי תקופה טובה שלו כי הוא כבר היה יותר מלא, אם כי הוא גבה מאז. גובה : 164 משקל : 64. הוא קיבל ממנה קצת מסגרת, בלי יותר מידי תוכן בינתיים: 3 ארוחות ביום + 2 ארוחות ביניים. איזה לחם, כמה גלידה, איזו שתייה וכו'. פגישה נוספת תהיה ב- 26 ליולי. הוא צריך לרשום גם במשך שבוע מה הוא אוכל. הוא מדבר איתי קצת על שאיבת שומן וזה נראה לי מוגזם. אמרתי לו ששאיבת שומן עושים רק בעודף משקל גבוה. ליאת החלה היום קייטנה של המורדים ששם בעיקר לומדים ספרדית בשעות 14:00 - 18:00. הראיתי לה ביום הראשון איפה לרדת באוטובוס ואיפה לעלות בדרך הביתה. נכנסתי איתה וביררתי איפה לחכות ולהגיד שאנחנו פה. ביד שרה השבוע: יצירה - שלי בחרה שוב בצבעי גואש וגם אייל פשוט ממשיך כמוה. אח"כ קצת מדבקות. נתתי לשלי קצת סול לגזור ולהדביק. משחקים - ליאת שתפה הרבה יותר פעולה איתי. היא היתה מוכנה לשחק עם שלי. היא בחרה לה משחק מהארון ושיחקה איתה. אני שיחקתי עם אייל. הוא הסתכל בעיקר מה שלי עושה. שלי גם שיחקה במשחק שהבאתי לאייל (פאזל).

למעלה