אבחון ריפוי בעיסוק לשלי - דיווח

מיכל153

New member
אבחון ריפוי בעיסוק לשלי - דיווח

היי היה מאוד קשה לשלי. נכנסנו לחדר חדש עם 4 אנשים חדשים. 2 מרפאות בעיסוק, 1 פיזיוטרפיסטית וסטודנטית שלה. היא לא רצתה לשחק בכדור, בקושי. היא לא רצתה ללכת, לזוז, לשים כדור במקום אחר(כדי שיראו איך היא זוחלת,הולכת). הפשטנו אותה כדי לדעת עם יש בעיה של מגע, גם לראות תנועה של שרירים. במשחק של מרפאה בעיסוק היא יותר שיתפה פעולה, אבל הרבה פחות מילד רגיל. היה משחק עם חרוזים, ציור, קוביות לעשות רכבת, כאלה להכניס אחד בתוך השני. הקשיים : מוטוריקה עדינה בעיקר. אני אקבל דו"ח בכתב לתת לגן. הם לא מבטיחים טיפול כרגע, רק דיווח בכתב. אם הגענו לגן השיקומי, הם לא מבינים לשם מה ההערכה. אמרתי אם מדובר רק בזה, אני גם לא מבינה, אבל הנוירולוג דרש עזרה עד המכסימום שאפשר. יש לי פגישה בקשר לאייל בקופ"ח ב-07.05 ואשאל אותו על שלי (לגבי טיפול במרכז להתפתחות הילד). בסוף הם דיברו איתי בזמן שהפיזיוטרפיסטית נתנה לה לעלות במדרגות ולרדת. היא אומרת שהיא עשתה בסדר. היא נבהלה כשלא ראתה את אמא. היא עלתה על מגלשה קטנה ונפלה. הם לא ראו בעיה של מגע (תחושתיות יתר). בקיצור , אין הבטחה לטיפול, יש קשיים והגן השיקומי יעזור מאוד. צריך לבקש דיווח מהפיזיוטרפיסטית הראשונה בקופ"ח לתת לגן. ביי לבינתיים מיכל153

יונית ש

New member
בתקווה שהגן השיקומי יעזור כמה שיותר

בהחלט נשמע כי שלי לא ממש נהנתה בלשון המעטה מהאבחון. אבל טוב שזה כבר מאחוריכם. שולח לך
והרבה כח שלך יונית

../images/Emo24.gif מקווה שהאבחון יתרום גם ללא

טיפול (אם יחליטו שלא צריך מעבר לגן זה טוב, לא?) בכל מקרה, זה מאוד טבעי שהיא לא תשתף פעולה עם כל כך הרבה זרים. שיהיה רק טוב!

נראה ששלי לא אוהבת בחינות../images/Emo24.gif

ובטח לא מאנשים שהיא לא מכירה.. טוב,מי מאיתנו אוהב?! שיהיה בהצלחה

meira

New member
איך אפשר להאשים אותה? ../images/Emo140.gif

אני רק יכולה לקוות עבור שלי שהגן השיקומי באמת יעזור וישקיע והיא לא תזדקק לוועדות בתדירות גדולה מדי ועם האהבה והתשומת של אמא אני בטוחה שהיא תהיה מאושרת

מיכל153

New member
זהבה נגבי אמרה לפי חוק עד גיל 6 !

היי זהבה נגבי אמרה שלפי חוק חינוך מיוחד חייבים לתת לנו טיפול עד גיל 6 !! אני הולכת להתעקש על העניין !! אעדכן אתכם בפרטים !! ביי מיכל153

מיכל-איתך במאבק, ושולחת ../images/Emo24.gif

וירטואלי לשלי המתוקה, שצודקת בזה שהיא לא רוצה להבחן ע"י אנשים זרים. מאוד מבינה אותה.

שרהודיה

New member
מיכל המון המון ../images/Emo50.gif

אני שמה לב שהגורמים שאמורים לטפל שמים הרבה פעמים "רגליים" ואומרים שהילדים בסדר, כדי שהם לא יצטרכו לטפל בהם
בת כמה שלי ?? כי אם היא פחות מגיל 3 הטיפול הוא על חשבון הקופה... וככה אם ימרחו אותכם עד גיל 3 תשלום הטיפול הוא יהיה גם עליכם.. וממש מרגיז שבמקרה שלה שממש רואים (לפי תאוריך
) ששלי זקוקה לטיפול אומרים שהיא לא...

מיכל153

New member
דיברתי עם הנוירולוג ואמר שידבר איתן

היי שיתנו לשלי ריפוי בעיסוק. הוא זכר אותנו ואת מה שאמר.

למעלה