אבחונים רפואים בפורום ../images/Emo70.gif
לאחרונה שמתי לב לתופעה שלא מוצאת חן בעיני
אני לא רופאה ולא פסיכאטר וגם אף אחד כאן לא, אבקש לא לעשות פה החלטות מי קשיר או לא לשירות בשביל זה יושב בבקו"ם אדם נחמד בשם אדם וזה תפקידו. שני מטר ממנו בחדר ליד יושב אדם נחמד אחר בשם רועי ותפקידו להתעסק עם כל מי שלא מסכים עם דעתו של אדם.. ובאותה קומה יושבת גברת נחמדה בשם יעל שתפקידה לאשר חריגיות למי שלא הסכים עם השניים הקודמים.. כל החבורה העליזה בילתה 7 שנים בבית ספר לרפואה ובשביל זה הם מקבלים משכורת. הסיבה שאדם לא יבוא להתארח כאן היא שגם הוא לא עושה איבחונים רפואים און ליין.ובטח שלא דן כאן בנושאים פרטים כאלו.
מאוד קל לבוא ולהגיד "צה"ל רע אלי.. אז מה אם אני חולה צליאק למה אני לא יכול להיות בשיריון\גולני" וכל מיני הערות כאלו. חשוב להבין שצהל זה גוף גדול. אם אתה רגישים לקמח של החיטה אני מסכימה שכל עוד לא תגעו בו אתם יכולים להיות גם לוחמים בסיירת מטכל.. אבל נגיד ישימו אותכם בגולני איך לעזעזל תקבלו שם אוכל? הרי הבסיס לא מכיל את כל הגלוטן פרי למינהם.. מה גם הבסיס זה לא במרכז תל אביב זה באמצע שום מקום.. בקיצור צהל יצטרך במיוחד להביא לכם אוכל לשם. כנראה שמישהו בענף כוח אדם עושה את השיקולים ואומר שאם יאפשרו לחיל צליאק להיות קרבי זה יעלה להם יותר כסף. וזו רק דוגמא אחת. כל שיבוץ של מתנדב מצריך אישור רופא. אני חושבת שמותר לציין את זה כאן (כי זה כתוב בויקופדיה) מפקד היחידה שלי לשעבר (אל"מ) היה חרש כלומר הוא הסתובב עם מכשיר שמיעה. בימי כיף של היחידה הבן אדם לא הגיע רק כי הוא יכול להיות בסביבה של רעש. אז ברור שאם מישהו כאן עם בעיית שמיעה לא יציבו אותו בבסיס בחצרים שכל דקה ממריא מטוס קרב אחר. אני חייבת לציין שאני לא יכולה לאכול אוכל צבאי, זה לא הפריע כתוצאה מרשלנות רפואית כזו או אחרת לשים אותי חודשים בעובדה בקורס ועד היום לא הצלחתי לצאת מזה מבחינה רפואית, אז כל מי שיציב רפואית ורוצה שמצבו ישאר כזה שילמד מהדוגמא שלי. בברכה ושבת שלום הילה
לאחרונה שמתי לב לתופעה שלא מוצאת חן בעיני