אבחנה למחלה

b999

New member
אבחנה למחלה

היום הרופא אישר את היותי חולה בלופוס ........ אך יש כל כך הרבה שאלות שאין לי עליהן תשובות למשל אני מרגישה במאמץ קושי רב לנשום ,יש ימים שאפילו לדבר זה מאמץ. האם זה דלקת בקרום הריאה????? או לפני כחודשיים הרגשתי כאב בבית החזה -ואז ב.א.ק.ג. ראו תנודות -וביקשו שאעשה בדיקת אקו -במנוחה ובמאמץ וכשביקשו ממני לרוץ על מכשיר ההליכה ,אני הרגשתי שכל השרירים שלא לא עומדים במאמץ -וכמעט התעלפתי, אז מה אתם אומרים האם זה דלקת של קרום הלב? אם משהו עבר תופעה דומה, בבקשה שיספר לי . מפני שאני חושבת שלי יש שילוב של כמה מחלות אוטואימוניות ,שגורמות לכזה בלאגן. תודה ויום טוב

ל3

New member
לבי 99

קודם כול אני מצטערת שהצטרפת למשפחת הזאבים אבל אני יכולה להגיד לך שישנם צרות גדולת יותר ואפשר בהחלט לחיות עם המחלה ואפילו לחיות טוב. אחד הדברים שעוזרים לנו " לשרוד" ולחיות בצורה נכונה היא לא להיכנס לפניקה ולחשוב בצורה שלילית. אל תרוצי מייד לאיבחונים כמו דלקת קרום הלב או הריאה כי יתכן שזה משהו הרבה יותר פשוט מזה כמו חוסר כושר או עייפות שעופיינית מאוד לחולי לופוס. כשיש דלקת בקרום הלב או הריאה ישנם עוד סימפטומים שמופיעים מעבר למה שציינת. את כנראה יודעת שאנו צריכים לעמוד על המשמר ולהיות ערים לגופנו כך שאם יש לך ספק במשהו את תמיד יכולה להתייעץ עם גורם רפואי אך אל תלחיצי את עצמך לשווא שלך, שירי

b999

New member
לא בפאניקה

אני כלל לא בפאניקה -ההפך אני מאוד נינוחה -אני עברתי המון דברים מעבר ללופוס, כך שאני כבר מחוסנת פיזית ונפשית כאחד. בהקשר לדלקת קרום בריאה האם את יכולה לציין סימפטומים נוספים ?

gaia20

New member
אולי אוכל לעזור

או בעצם להגיד שהיו לי את אותם סימפטומים שאת מתארת כאן, בעצם עדין מידי פעם יש. גם אני חשדתי שמדובר באחת מהדלקות קרום הריאה\הלב... מתברר אחרי אקו לב, בדיקת מאמץ, מיפוי ראות עוד כמה בדיקות דם שאין לי כלום ובעצם לא מצאו את הסיבה לדקירות בחזה וקושי בנשימה שלאחר מאמץ. זה היה באמת מוזר, אבל פשוט לא מצאו כלום... אני מציעה לך כמובן לעבור את כל הבדיקות האלו, אולי אצלך יוכלו להצביע על הגורם לכאבים ולקשיי נשימה האלו. ורק בקשה קטנה אליך- תיהיה נודניקית, תציקי, תשאלי, תחקרי, אל תעזבי את הרופאים עד אשר תיהיה תשובה לכל אחת מהשאלות שלך. חשוב שתדעי לדרוש תשובות, חשוב שתדעי מה הגוף שלך עובר. בבקשה עדכני אותנו.

b999

New member
אני דרככם מנסה להבין מה אני עוברת

אני מתארת לעצמי שאכן זה הסימפטום של דלקת בקרום הלב וקרום הריאה אילו הרופאים היו חווים את אשר אנו עוברים ,אולי היה לנו קצת יותר קל ולא היו מטרטרים אותנו כל כך הרבה ,אני חושבת שדרככם אני מתחילה באמת להבין מה הגוף שלי עובר לתומי חשבתי שאחד הרופאים שיוכל לעזור בנושא ,זה ד"ר בר -אך קראתי בתגובות שלכם שהבן אדם....... לא אמין -כל כך חבל הוא היה יכול לעזור לנו, להבין מה אנו עוברים ללא כל הבדיקות המיותרות -של צילומים וחטוטים לשוא אך בכל אופן אני מתארת לעצמי שיש איזו בדיקה המאששת את הדלקת בקרום!? או שבאמת התאורים שאת מתארת מצביעים שאכן זו דלקת אולי יש עוד אנשים שיוכלו לספר לי על הסימפטום הזה כי זה באמת לא נעים

למעלה