אבחנה של רופא ילדים, אשמח לשמוע

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
אבחנה של רופא ילדים, אשמח לשמוע

איך הבעיה נקראת בעיברית, מה זה אומר ולמה כדאי לשים לב ומה עוד ניתןלעשות: 1. CUTIS MAMURATUS TELANGIETATIC CONGENITA 2. המנגיומה כפילארית עדינה הנקראת KLIPPEL TRENUANAY הוא גם כתב שלדעתו האבחנה הראשונה היא הנכונה. אמר ביקורת עוד חצי שנה, בגיל שנה, ואז התייעצות גם עם רופא עור (הוא ייתייעץ עם רופא עור חבר שלו). זה נמצא לכל אורך צד רגל שמאל, הוא אומר שזה בצורה עדינה ואולי יידהה אבל בכל מקרה זה משפיע על גדילת הרגל ועל עוביה. לפעמים גב כף הרגל נהיה סגול, עד היום הייתי משפשפת את המקום.

Klippel - Trenaunay או Cutis marmor

מדובר בהתרחבות של נימים בגפה , לזה עלולה להתלוות הפרעה בגדילת הרכמות האחרות של הגפה כמו עצם או ריקמה תת עורית, כמו כן התרחבות של מערכת הורדים. קשה לפעמים לראות את התמונה מהתחלה, לכן דרושים מספר חודשי מעקב. בבית חולים "דנה" ילדים איכילוב קיימת מרפאה אורטופדית, במסגרתה פעם בחודש משתתף גם רופא פלסטיקאי ורופא עור על מנת לדון במקרים מסוג זה. אפשר להתענין מתי היום החודשי במספר הטלפון של המרפאות ב"דנה"03-6974518 דר' מילה ברק

odeia

New member
תודה על המענה, אני גרה בקרית שמונה

האם יש רופא מומחה לעניין באזור הצפון? האם יש משהו שאני צריכה לשים לב אליו עד שאגיע לרופאים. רופא הילדים שראה אותה אמר מספיק לבוא אליו רק עוד חצי שנה, בגיל שנה. האם זה באמת מספיק רק עוד חצי שנה ביקורת? על מה זה יכול להשפיע בעתיד?

למעלה