אבטחה בטיולים נחשבת כעבודה מועדפת??

אבטחה בטיולים נחשבת כעבודה מועדפת??

מחפש מישהו שיודע. כי ממה שאני מכיר, אבטחה בכל מקום נחשבת עבודה מועדפת. ו... עוד שאלה. מישהו מכיר עבודה מועדפת ממש טובה?

IrIsH BaBe

New member
רק אבטחה בבתי מלון\ מפעלים נחשבת למועדפת.

בקשר לשאלה השניה... וול. כל העבודות המועדפות הן חרא. פשוט תבחר את החרא היותר קרוב לביתך.

Charo

New member
אבטחה בטיולים זה לא מועדפת מניסיון

העבודה הכי פחות חרא למועדפת לדעתי זה חנויות YELLOW אני עושה שם משמרות לילה וזה פשוט פינוק, מגיע עם לפטופ וגולש באינטרנט כל המשמרת במשמרת שלמה יכנסו אולי 4 אנשים לחנות. ומשמרות לילה זה גם 27 שקל ככה שאני לא חייב לעבוד במינימום בשביל המענק גם משמרות יום זה לא כזה נורא, אבל משכורת מינימום

חחח הצחקת אותי....

חבר שלי עובד בתחנת ילו שאין לו יותר מ5 שניות רצופות לנשום תחנה שעובדת נון סטופ....אז לא כל תחנת דלק היא כמו שלך!!!

Charo

New member
ברור שזה תלוי בסניף

אבל בכלליות במשמרות לילה המשכורת יותר גבוהה, יש פחות לחץ ואין אף אחד שיושב לך על הוריד ואומר לך מה לעשות מתי אז זה עדיף על לעמוד בכניסה לבית מלון 8 שעות ביום ולמשש תיקים או לעמוד בקור בחוץ בתור מתדלק

EmGee

New member
אבטחה זה לא עבודה מועדפת

אלא אם זה אבטחה במפעל או מתקן שהוא בעצמו מקום לעבודה מועדפת (אבטחה במפעל, בית מלון וכו') פה ושם יש קומבינות שבמקום האבטחה יש שיפוצים או בניה של חלקים אחרים אז מכניסים את זה בתור מועדפת. בקשר לאבטחת טיולים זה ממש לא עבודה מועדפת. זה טוב למי שלא ממש צתחשק לו לעבוד על כל המשמעויות בזה. יגנבו ממך המון כסף, תקבל תנאים מחפירים ועבודה לא מסודרת. אם זה יתרון או חסרון תחליט בעצמך, אבל זה לא כזה מקצוע נוצץ כמו שזה נראה. בקשר לעבודה מועדפת ממש טובה, אתה צריך להגיד מה זה טובה מבחינתך, אם זה שכר גבוה או חפשנות או עבודה משרדית או מליון פרמטרים שלכל אחד מתאים משהו אחר.

למעלה