אבטחה במשחק

אבטחה במשחק

למשתתפים והוריהם שלום, לידיעתכם, המשחק מתקיים ביום האדמה, ועל קו התפר. התשלום עבור הכנס אינו מספיק לאבטחה. אנו, הורים ומשתתפים, מעוניינים לתגבר את האבטחה. לצורך כך נדרש תשלום נוסף. כל הורה או שחקן המוכנים להשתתף בעלות הנוספת, אנא פנו אלי מיידית. חנה טלפון: 052-551797 המארגנים התחייבו שכל תשלום נוסף שיגיע בדרך זו יוצא לצורכי אבטחה _בלבד_. אנא השתתפו.

גולהייד

New member
יום האדמה

יום האדמה= יום לציון "העברת" קרקעות של ערבים למדינה ולישראלים. יום האדמה הראשון התקיים לפני 25 שנה, ונהיה אלים משנה לשנה. תקנו אותי אם אני תוהה. גולו.

harpoon

New member
תיקון טעות - יום האדמה

ראוי להעמיד דברים ע דיוקם: יום האדמה הוא יום מחאה שנתי של הפלשתינאים, ויותר מהם - של הערבים בישראל. ביום זה הם מביעים את התנגדותם להפקעת האדמות (כלומר, העברת הבעלות עליהם בכפייה) על ידי מדינת ישראל. מעולם לא הועבר שטח משטחי מדינת ישראל לידי ערבים. ישנם כמה חוקים המסדירים זאת. בנוסף, כנגד כמה מההפקעות תלויים ועומדים פסקי בית המשפט העליון של ישראל, שקבעו כי הפקעות אלה (לא כולן) נעשו שלא כחוק. פסקי דין אלה מעולם לא בוצעו, והאדמות לא הוחזרו. יכול אדם להיות ימני, להאמין בכל ליבו כי כל דונם מאדמת ארץ ישראל שייך לעם היהודי, ובכל זאת לומר את האמת בנידון: יום האדמה בקרב הפלשתינאים אזרחי ישראל הוא יום של מחאה אזרחית לחלוטין, ומתנהל זה שנים ללא הפרות סדר משמעותיות. יום האדמה הראשון, בשנת 1976, הסתיים עם עשרות פצועים וכ-13 הרוגים, כולם ערבים.

Ranger One

New member
אני פשוט רוצה להגיד....

-ג´סטין שובר דמות לשנייה- בלה!!! איזה קשקוש. למי לעזעזל אכפת?!

sem

New member
זה היה נכון בעבר אבל..

מאז עברו קצת מים בנהר ואירועי יום האדמה נוטים להיות יותר ויותר אלימים. אולי זה היה נכון ביום האדמה הראשון שרק ערבים נהרגו אבל הפרעות הסדר וההפגנות נעשו יותר אלימות ובהחלט יש נטיה לנסיונות לפגוע באזרחים. מעבר לזה, בשנים האחרונות היו גם הרוגים בצד הישראלי ולא רק הערבי. ההשערה שלי היא שהשנה האירועים עלולים להיות אלימים במיוחד בגלל המצב הכללי בארץ...

למעלה