מחמאה שלא במקומה !
לירון ולחזי מידן ! חזי מידן מספר בגאווה כי הצליח להכנס עם נשק למיתחמי ההרקדות ומבלי שהבדיקות הבחינו כלי הוא נושא כלי נשק עליו. אז ראשית כל אני מניחה כי למה שאתה קורא כלי נשק זה בוודאי אקדח 9 מ"מ, ובוודאי לא הכנסת על גופך בזוקה או איזה פצמ"ר. אין לך על מה להתגאות בכלל, והמחמאות שקיבלת מירון אינה במקומם. מטרת האבטחה והשמירה בכרמיאל באה לשם שתי מטרות עיקריות : א. למנוע כניסה קלה מידי של גורמים עויינים לתחום כולל עבריינים משלנו. ב. לתת תחושת ביטחון לרוקדים כי קיימת אבטחה איזורית והשטח אינו הפקר. בשום אופן האבטחה שמסביב אינה יכולה להיות אבטחה של 100%, וגם אינה מתיימרת להיות אבטחה ברמה ה"אפס תקלות". אל תאשים חזי מידן את החפיפיות של האחרים, החפיפיות היחידה שאני מזהה כאן היא החפיפיות שלך במילוי ההוראה. להזכיר לך, כקצינת הדרכה בצה"ל אני מכירה היטב את סעיף "אי מילוי הוראה", ואני אישית לצערי, שפטתי חייל לריתוק מחנה ב"אי מילוי הוראה" בנושא נשק. תאר לך חזי, כי כן היו מגלים בבדיקה את האקדח שהחבאת כנראה במפשעתך (אני מניחה), ומייד היו מזעיקים את משטרת כרמיאל והיו עוצרים או חוקרים אותך, איזה אי נעימות ובזיון היה נגרם לך, היית קובר עצמך מבושה. ירון ! חזי ידידך אולי היה קצין מילואים מוכשר כמו שכתבת, אבל אני חושבת שהוא היה גם קצת "תחמן", ובודאי אין לו מה להשתבח ולכתוב זאת לעיריית כרמיאל. מירי.