אבטחה גרועה בפסטיבל כרמיאל

אבטחה גרועה בפסטיבל כרמיאל

ביום השני לפסטיבל תפסו בתוך שטח הריקודים ערבי שברח לא מזמן מהכלא ובמזל לא היה פיגוע.

איפכא מסתברא !

איפכא מסתברא שפרושו מסתבר הפוך. מיכל יקרה ! אם תפסו ערבי שברח לא מזמן מהכלא בשטח הפסטיבל, הדבר דווקא מוכיח כי רמת השמירה והאבטחה עמדה בציפיות והצליחה יפה. נראה שבכלא שממנו ברח האסיר לא הייתה שמירה כראוי, עובדה, הוא ברח. אני שהייתי יומיים בשטח הפסטיבל, התרשמתי מאד מהגידור שאיגף כל מתחם שבו היו מצויים הרוקדים, וכן מהבדיקה האישית שעברנו עשרות פעמים ביום ובלילה כאשר חלפנו ממיתחם למיתחם. היו בשטח הפסטיבל עשרות רבות של אנשי משטרה ואבטחה שעמלו לילה ויום כדי שאנו הרוקדים נהנה מהארועים בבטחון מלא. תודה רבה מכל הלב לכוחות הבטחון ולאנשי האבטחה. מירי.

מיר - את מאוד צודקת

אני חששתי מאוד לפני הפסטיבל, ואפילו הבעתי דעתי, שיש להיזהר. כשנכנסתי לשטח הפסטיבל - חשתי כאילו אני במבצר. צריך להודות לאשתו של רוני סימן טוב, מזכיר האירגון, שהפנת את תשומת לב , כוחות הביטחון , למחבל בפוטנציה. רק השמועה היתה , שהוא נתפס על יד מלון כלנית, ולא בין הרוקדים.

יבנאי

New member
למיכל

אם לא אכפת לך, אני אשמח לדייק בפרטים, א- הבחור החשוד כביכול שברח מהכלא - הוא לא ברח, אלא שוחרר ובדרכו הביתה נכנס לכרמיאל, מעצרו לא היה בגלל משהו חבלני, אלא משהו משפחתי או משהו כזה. ב- הוא נלקח לחקירה ליד מלון כלנית, אני משוכנע שהוא לא היה מצליח להכנס למתחם הפעיליות. ג- יפה כתבה לך מירי לגבי הביטחון. ד- אני מברך את נירה סימן-טוב על עירנותה. בלי שמועות מיותרות ושיהיה לך יום יפה.

עוז 2002

New member
אני בעצמי ראיתי כמה פצצות

מסתובבות בכרמיאל, כולל מגרשי הטניס...

האם ם ניסית "לפרק" אותן?

לפי השעות בה אתה כותב בפורום כנראה אתה עוסק הרבה ב"פצצות".

עוזי וזמרת יה - עם איזו פצצה היית

כשכתבת על הפצצות שהסתובבו בכרמיאל ? (כתבת בשעה 0233) יש לך מזל , שאתה מאלה , שיכולים עוד "לאכול". לנו, אין כבר שיניים לנגוס. חלק בגלל הגיל - וחלק בגלל התרגיל.

אבטחה טובה אבללל חפיףףף???

היי ירון, אבטחה ברמה מצויינת, אסטרטגית, באמת ברמת הארגון ותשתית אך כישלון טקטי! בכניסה הראשונה הצהרנו על נשק ולא עזרו לנו לא רשיון, לא תעודת שוטר ולא נעליים חבל שלא פירסמו שאין כניסה עם נשק, גם עם רשיון ונאלצנו להחביאו כמו גנבים, הרי לא נשאירו באוטו. כמובן שנכנסתי עשרות פעמים משך כל 3 הימים מבלי שמישהו מצא את הנשק עלינו ולא הייתי מי יודע מה יצירתי...אך שוב אינני מתלונן זה מאפיין את כל החפיפיות בקניונים וארועים ויש לנו יותר מזל משכל עם מפגעינו

הי חזי. אנ זוכר שכבר במילואים

ידעתי שאתה קצין מוכשר ועדין מעריך אותך מאד. אני חו/שב שכדי לשגר מכתב זה למשטרה ולעיריית כרמיאל. חשוב לכתו זאת בפורום, אבל זה בהחלט לא מספיק . כיון שאני מכיר אותך די טוב אני בטו שכך תעשה ואם לא חשבת בכיוון אז אני מבקש שכך תעשה.

מחמאה שלא במקומה !

לירון ולחזי מידן ! חזי מידן מספר בגאווה כי הצליח להכנס עם נשק למיתחמי ההרקדות ומבלי שהבדיקות הבחינו כלי הוא נושא כלי נשק עליו. אז ראשית כל אני מניחה כי למה שאתה קורא כלי נשק זה בוודאי אקדח 9 מ"מ, ובוודאי לא הכנסת על גופך בזוקה או איזה פצמ"ר. אין לך על מה להתגאות בכלל, והמחמאות שקיבלת מירון אינה במקומם. מטרת האבטחה והשמירה בכרמיאל באה לשם שתי מטרות עיקריות : א. למנוע כניסה קלה מידי של גורמים עויינים לתחום כולל עבריינים משלנו. ב. לתת תחושת ביטחון לרוקדים כי קיימת אבטחה איזורית והשטח אינו הפקר. בשום אופן האבטחה שמסביב אינה יכולה להיות אבטחה של 100%, וגם אינה מתיימרת להיות אבטחה ברמה ה"אפס תקלות". אל תאשים חזי מידן את החפיפיות של האחרים, החפיפיות היחידה שאני מזהה כאן היא החפיפיות שלך במילוי ההוראה. להזכיר לך, כקצינת הדרכה בצה"ל אני מכירה היטב את סעיף "אי מילוי הוראה", ואני אישית לצערי, שפטתי חייל לריתוק מחנה ב"אי מילוי הוראה" בנושא נשק. תאר לך חזי, כי כן היו מגלים בבדיקה את האקדח שהחבאת כנראה במפשעתך (אני מניחה), ומייד היו מזעיקים את משטרת כרמיאל והיו עוצרים או חוקרים אותך, איזה אי נעימות ובזיון היה נגרם לך, היית קובר עצמך מבושה. ירון ! חזי ידידך אולי היה קצין מילואים מוכשר כמו שכתבת, אבל אני חושבת שהוא היה גם קצת "תחמן", ובודאי אין לו מה להשתבח ולכתוב זאת לעיריית כרמיאל. מירי.

למעלה