אבטחה,הצפנה וכו.....מחפש שותף. שלום הייתי רוצה לדעת האם מתכנתים ידע בהצפנה.
E ecufax New member 26/2/06 #1 אבטחה,הצפנה וכו.....מחפש שותף. שלום הייתי רוצה לדעת האם מתכנתים ידע בהצפנה.
Z zaphod beeblebrox New member 28/2/06 #9 can't stop the tears i don't know why, but i just can't stop laughing at this sentence !i'm practically crying now
can't stop the tears i don't know why, but i just can't stop laughing at this sentence !i'm practically crying now
E ecufax New member 28/2/06 #11 בעיה במערכת לכל אלה שהצלחתי לשעשע, אני מחפש מתכנתים עם ידע בתוכנות הצפנה rsa 1024 bit לבניית תוכנה מסויימת,כל מי שמעוניין מוזמן לפנות.
בעיה במערכת לכל אלה שהצלחתי לשעשע, אני מחפש מתכנתים עם ידע בתוכנות הצפנה rsa 1024 bit לבניית תוכנה מסויימת,כל מי שמעוניין מוזמן לפנות.
Y yossiea New member 28/2/06 #12 למה להמציא את הגלגל... למה לבנות כשיש כבר משהו מוכן. ועוד בחינם (במגבלות מסויימות). אם אתה מוכן להשקיע קצת *ספפלין* אז זה בכלל לא בעיה. נתנו לך גם שם (Cryptolib). מה עוד צריך?
למה להמציא את הגלגל... למה לבנות כשיש כבר משהו מוכן. ועוד בחינם (במגבלות מסויימות). אם אתה מוכן להשקיע קצת *ספפלין* אז זה בכלל לא בעיה. נתנו לך גם שם (Cryptolib). מה עוד צריך?