אבטחת טיולים או דיוטי פרי?

Delice

New member
אבטחת טיולים או דיוטי פרי?

שלום חברים,
השתחררתי לפני 3 חודשים
התקבלתי לעבודה באבטחת טיולים ובדיוטי פרי ואני לא יודע מה להחליט.
מצד אחד, שמעתי שבאבטחת טיולים יש אחלה חבר'ה(חובשים אחרים) ומטיילים בארץ אבל צריך לשלם 2000 שקל על קורס ירי שהם מחייבים אותי לצאת אליו.
מצד שני, בדיוטי פרי אפשר להרוויח כסף יותר טוב(בגלל שיש משמרת ערב/שבת/חג) אבל זה מתבסס על מכירות ואני לא בטוח שאני טוב בזה

מה לעשות?

AS00AS

New member
אני עובד באבטחת טיולים

קח בחשבון כמה דברים,
לא תמיד תהייה לך עבודה רציפה (חודשים כמו אוגוסט וספטמבר העבודה נמוכה),
השעות לא הכי נוחות, לפעמים אתה תמצא את עצמך ישן בשטח, רק עם שק"ש או עם אוהל שהבאת,
בגדול אתה צריך לאוהב לטייל בשביל לאהוב את העבודה הזאת,
אני לא יודע לאיזה חברה הלכת אבל אני לא מכיר אף חברה שמבקשת 2000 שקל על קורס ירי,
(אני שלמתי 450 פקדון וזה הכל)

לאיזו חברת אבטחץת טיולים הלכת?!

חבר שלי עובד בזה, לא רק שהוא עשה קורס אבטחה על חשבון החברה, הוא גם קיבל על הימים האלה שכר. אבל כמו שהבחור מעליי אומר העבודה לא רציפה, טיולים כל הזמן מתבטלים בגלל מזג אוויר ולאחרונה בגלל המצב גם התבטלו הרבה ומלכתחילה זו לא עבודה של 5 ימים בשבוע...
אני מתה שחבר שלי יעזוב את העבודה הזו כדי שתהיה לו הכנסה רצינית.. אז תחליט אם אתה רוצה דמי כיס או כסף אמיתי..

עבדתי פעם באבטחת טיולים

ממליצה להתרחק מזה. משלמים גלובלית לפי יום ולא לפי שעות, לא תמיד יש טיולים, וזה שוחק ומתיש.
אתה חייב להסתובב עם נשק (קארבין!) כל הזמן ועם תיק עזרה ראשונה ולהשגיח על ילדים מופרעים או מבוגרים שלא סופרים אותך.

אני עבדתי בדיוטי פרי

והיה נחמד.. באמת המשכורת יותר גבוהה אם אתה מוכר טוב.. אבל אתה יודע..זה משהו נרכש.. לאט לאט לומדים

Delice

New member
חברת מסלולים

יש שתי אפשרויות- להתחייב ל-90 יום והם משלמים עליי(ושמעתי שלא כדאי להתעסק עם זה)/לשלם על הקורס מהכסף שלי(2000 ש"ח) ולתת פיקדון 600 ש"ח(כדי שאם אני לא אתייצב לקורס שלא יקנסו אותם)
מקבלים 260 ש"ח גלובלי ואם עובדים יותר מ-12 שעות מקבלים 34 ש"ח לשעה- שעות נוספות

Purple Mushroom

New member
תבחר מה שאתה רוצה

מה שאתה חושב שתיהיה בו יותר טוב. ו\או מה שהלב בוחר\רוצה

למעלה