אבטחת כרטיס אשקראי בעת קניה ברשת

ba_adi

New member
אבטחת כרטיס אשקראי בעת קניה ברשת

שלום. כשאתה קונה ברשת אתה חייב לדעת האם הקנייה הספציפית הזו מאובטחת לחלוטין או פרוצה למיני נוגכלים למיניהם. SAFEBY.COM הוא הכלי היחיד!! כיום המאפשר לכם לדעת זאת. לאחר סדרת בדיקות אוטומטית (ללא צורך בידע תיפעולי של המשתמש)התוכנה תציג תשובה ברורה ומובנת לחלוטין האם בטוח למסור פרטי האשראי בקנייה או האם לוותר על כך.

alexsam

New member
חמוד.....אהבתי..... אבל....

אני חושב שאני עדיין צריך לסמוך גם על השכל שלי ולקנות באתרים שאני יודע מראש שהם מאובטחים כי אני לא מאמין שאפשר לסמוך על תוכנה כלשהיא בעיניים עצומות בנושא של כסף!

ba_adi

New member
נכון אבל לא בדיוק

רוב אתרי הקניות ברשת מאובטחים בכל הנוגע לדרך אליהם, בסיס הנתונים שלהם וכו` אך מספיקה פעם אחת שתהיה תקלה כלשהי או שבטעות יכנס גולש לאתר לא מאובטח והכרטיס שלכם בדרך לכל רחבי הרשת. זה שווה את זה ? לגבי הכרותך עם הרשת. הרשת ענקית וכך מספר אתרי הקניות בה. יתכן ואתה מכיר רבים מהם אך רבים אחרים אינם מכירים אותם,ובכל יום מופיעים עוד ועוד אתרים. כדי להקדים תרופה למכה, ולגבי אשראי באינטרנט המכה יכולה להיות מכה קשה, רצוי להשתמש safeby.com כמו שאומרים: better safe than sorry

alexsam

New member
hmmmmmmm......

אולי אתה צודק.... :cool: יש הגיון במה שאתה אומר.

ba_adi

New member
אכן כן. תודה

אני סמוך ובטוח בצידקתי אך מפאת המקצועיות אנו אף מעדיפים שתוריד התוכנה ותנסה אותה ותראה בעצמך שביטחוננו בתוכנה נכון הוא

alexsam

New member
זה בסדר....

אני דברתי איתך עליה אחרי שהורדתי אותה. נ.ב. נראה לך שאני יכול לדבר על משהו שאני לא ראיתי?!

ba_adi

New member
מה שנכון נכון....

גלישה נעימה וקנייה בטוחה ביי

למעלה