אבטיח, טורי סטייל?

אבטיח, טורי סטייל?

היה פה כבר שרשור כזה, אבל זה היה לפני שלטורי היה בוטוקס, או מתישהו ממש ממש מזמן. אז בואו שוב - {נזכרתי בגלל פרפל. או כמו שרינת ווד סיי, (איי סייד,) אווהיידוּג'וּדוּג'וּדוּג'וּדוּ.} אם כן, בזמנכם החופשי - הביאו אותה ב - עיוותים שעשיתם בראשכם למילים של שירי טורי - בראבאק.

noosh

New member
נו כי לא עולים לי בראש כאלה ../images/Emo10.gif

וכי כל היום אני רק בודקת אם יירד כאן שלג או לא. ומלמדת אנשים אמנות. וגם ככה אולי לא יהיה מבחן בסוף. בא לי שיהיה שלג ונבנה אנשי שלג בצלאל סטייל ויהיה אדיר כמו בפעם הקודמת, רק שהפעם אני אוכל לחזור לדירתי להתחמם ולא אקפא למוות שעות ;[ ויהיה לי תה חם. כולם להתפלל לשלג, אין לי כוח לנסוע להר הצופים ;[

רעוּת

New member
חבל ../images/Emo140.gif

איך היית שורדת סופ"ש שלם בעיר נחשלת שהיא לא ת"א- שהיא מרכז העולם, העיר היחידה הראויה בארץ, והשמש והירח סובבים סביבה?!

רעוּת

New member
אולי אני טועה לגמרי בשיר (ואז זה לא אבטיח,

זה מלון
) אבל כבר 10 דקות אני תוהה אם יכול להיות שהשכן שלי מנגן עכשיו בפסנתר את קול און יור איילנד. והוא גם שר את זה, נשבעת שזיהיתי גם את המילים. נשמע מופרך, לא? (מצד שני- הוא גם הולך להופעות של רות דולורס וייס, אז הכל יכול להיות
). נראה לי שאני שומעת קולות
אני על סף ללכת לדפוק לו בדלת ולשאול אם זה אכן זה
. ואם כן, אז לשאול אותו גם אם הוא מוכן להתחתן איתי
וחוצמזה- כל פעם כשעושים איזה פארודיה על האייטיז, אני חושבת ש-YKTR זאת פרודיה הרבה יותר טובה. אפילו רק השירים עצמם- בלי האקססוריז של הבגדים והשיער. לפחות במשהו היא הצליחה
.

רעוּת

New member
יאללה יאללה ../images/Emo46.gif

תגידי לי מה לא הגיוני במשפט הבא, ואני מצטטת: "סטיית התקן מסומנת ב-S, או בקיצור ב- SD." פסיכולוגים מטומטמים |מגלג"ע|.

את מספרת לי?

במבחן במבוא (בו הציון שלי היה: א. מזעזע ב. ללא שום פרופורציה לידיעתי את החומר ג. מעל הממוצע ד. כל הנ"ל) זיינו אותנו לגמרי, ובצורה הכי מונפצת בעולם. להלן דוגמא: סעיף בו קבלתי 1 מתוך 4 נקודות; ממנו חץ הצידה והמילה "יפה!!!" (עם שלושה סימני קריאה ומליון שורות מתחת.) עוד חץ: "אבל, זהו לא חיזוק." בפתרון המבחן: "מדובר במקרה של חיזוק..." כן, כן.

רעוּת

New member
תתרגלי, זאת הכנה טובה למתאם ../images/Emo46.gif

בעצם, אין דבר כזה הכנה טובה למתאם. זה כמו להגיד שהגטו היה הכנה טובה לתאי הגזים
. אז תהני מהגטו כל עוד את יכולה
. אותי יותר משעשע שהמרצה שלי בקורס "מבחנים", שעיסוקו העיקרי בחיים (לא רק באקדמיה) הוא "איך לכתוב נכון מבחנים", כותב מבחן שכל מה שיש לי להגיד עליו זה -
או בהרחבה -"מועד ב'"
. לפחות אני כבר בשלב בתואר שזה משעשע אותי ולא גורם לי לבכות. בקרוב אצלך
.

אה, אל דאג, הפסקתי לבכות די מהר-

עכשיו אני בשלב של להסביר לכל אלה שעדיין שוקלים: לקפוץ / לתלות את עצמם / תשובות א' ו-ב' נכונות - שקוראים לזה דכאון, הם לא לבד, ויש איך לצאת מזה

רעוּת

New member
לא דכאון,

חוסר אונים נרכש. והוא מוביל לדכאון. נו החולדות שחישמלו אותן וזה
. אבל עוד לא הגעתם למשתנים מתווכים ומתנים, אז למה אני טורחת
.

המתאם בין הסיכוי שלך להיות צודקת לבין

זה שניימדרופינג זה לחלשים הוא, גם ככה, 0.0000

רעוּת

New member
כאילו שאת יודעת לחשב מתאם בכלל ../images/Emo46.gif

איכס, איזה מילה מקוללת. כשאני מסיימת את התואר הזה (או את זה שאחריו, אמן
) אני לא אשתמש בה יותר לעולם. והייתי יכולה להסביר לך בדיוק למה אני צודקת, וגם להוכיח לך על מדגם מייצג של נפגעי מתא"ם אוקטובר 2009, אבל מה הטעם |מגלג"ע| ואת מה שאני כבר שכחתי את עוד לא למדת |סנוב|.

וואי.. באמת שאני לא יודעת. זה כבר חלק מנורמה

מבחינתי עם השירים שלה. כאילו,זה כ"כ שכיח ואפילו הכרחי שאני לא טורחת לזכור את השטויות שאני חושבת שהיא אומרת בהתחלה.(כאילו,עד שאני נוכחת לדעת את השטויות שהיא באמת אומרת..) זה קשה|:

למעלה