אבטיח|סיכום השבוע

ady18

Well-known member
אבטיח|סיכום השבוע../images/Emo176.gif

שיר השבוע שלכם [של איתי]- שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מאכל השבוע: משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

ady18

Well-known member
מסכמת..

שיר השבוע שלכם [של איתי]-בן ככול הבנים שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-כול מיני בילוי השבוע שלכם-הופעה של איה כורם ותל אביב סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-היפה והחנון תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-הדיסק של אילנית ישראלית משהו שהרס לכם את השבוע-חברים משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-הופעה של קרן פלס וכנראה עוד בילוים מקווה מאכל השבוע: קינואה משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?

.

שיר השבוע שלכם [של איתי]- אין. שיר השבוע שלכם [לא של איתי]- BLACK HOLE SUN, קחי לך זמן., כל השירים שלא הפסיקו להתנגן בכינרת. בילוי השבוע שלכם- יום ראשון בתלאביב עם עדי ובהמבורג עם עדי ורז, יום שני בבריכה של דר עם הבנות ואז בקופי פקטורי ליומולדת של דורון, שלישי רביעי חמישי בכינרת. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- מי הספיק לראות טלויזיה בכלל? תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - כלום. תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- להיות מלוכלכת ממש ואחר כך להתקלח. לצחוק. חיבוק אמיתי. משהו שהרס לכם את השבוע- הילדותיות שלהן, העבר שלי, הפספוס של אתמול בלילה. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שנטע תחזור כבר!!!!!!!!!1. מאכל השבוע: הג'בטה בקופי פקטורי, פרנץ' טוסט של בנדיקט, המבורגר של המבורג, וכמובן שניצל תירס והמבורגר וקוקומן שאכלנו המון בכינרת. משפט השבוע שלכם: נועה ואני ישבנו עם איזה פרחה אחת ודיברנו על זה שאני רוצה שנטע תחזור.. אז הפרחה שאלה איפה היא ואמרתי לה "ביונייטד סטייטס.." אז הפרחה עושה לנו "מה,זה באנגליה?" נו עכשיו זה לא נשמע מצחיק באותו רגע היה קובר.. וסתם כל מיני דברים שהיו מצחיקים מרוב עייפות ומרמור. האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא

אז ככה

שיר השבוע של איתי-כבלים שיר לא של איתי:רק תבקש-עברי לידר בילוי-סרט(איים אבודים) והופעה(הכל עובר חביבי) סדרה-החיים זה לא הכל\רד בנד תוכנית רדיו-המופע למאיר אריאל בקיסריה מה עשה לי את השבוע-הבילויים,היציאה מהבית,מהשגרה מה יקרה שבוע הבא-סרט ו 2 הופעות:1)שרהלה שרון מארחת את מרגול ו 2)רבקה זוהר מאכל-מוקפץ משפט:כי הדרך אל האושר לא בך רק בנו היא טמונה לא פגשתי את איתי.

yuvizz

New member
לא הגעתי עד אלייך אבל הייתי קרוב...

שיר השבוע שלכם [של איתי]-הלוואי עליי שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-במקום הכי נמוך בת"א בילוי השבוע שלכם-שנגמרה העבודה ברוך השם ועכשיו יהיה אולי קצת חופש, יום חמישי בית ריק לדודה של ספיר, יום שישי יום הולדת לרון ואז מאי ומור פה ושבת ששחר תבוא? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-"פלאשדנס" אתמול בצהריים ורעש ב24 תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו -גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו-שינה. החזרת שעות שינה
. משהו שהרס לכם את השבוע-חוסר שינה, עצבים, יום חמישי בלילה וכל מה שכלול בו. משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-המון ת"א, ממש המון.. ולוס כפרוס, שחר. מאכל השבוע:לחמניה עם שוקולד ותרופית
. משפט השבוע שלכם:"כשהלילות ללא והימים למי והאדום שבדמי .....", "כשהאשמה לא נותנת לנשום" האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה?לא.

אושRתי

New member
../images/Emo176.gifמסכמת

שיר השבוע שלכם [של איתי]- ככה יצא שיר השבוע שלכם [לא של איתי]-החדש של גלי עטרי בילוי השבוע שלכם- הופעה של יוני רכטר ואורחים ושל איה כורם.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- חשופים תוכנית רדיו ששמעתם השבוע\תחנת רדיו - גלגלצ תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם [אתם מוזמנים להוסיף אם יש] משהו אחד שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו- ההופעה של יוני רכטר ואורחים- מומלץ ביותר משהו שהרס לכם את השבוע- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- כל מיני מאכל השבוע: מוקפצים משפט השבוע שלכם: האם פגשתם את איתי השבוע? אם כן-איך היה? לא היה שיהיה שבוע נעים ושקט

למעלה