אבטיפוס

שלמונזה

New member
אבטיפוס ../images/Emo168.gif

איך הכרתם את הלהקה? את שרון הכרתם דרך אבטיפוס, או אחרי? מה דעתכם על הלהקה המופלאה הזאת? איזה דיסק אתם אוהבים יותר, הראשון או השני? איזה שיר ששרון כתב לאבטיפוס הכי טוב? מלא שאלות שיכולות לפתוח דיון נחמד
NP אבטיפוס כל הסודות שלה [מתוך איך עושים מים]

שיר m

Well-known member
יצא קצת ארוך../images/Emo9.gif

את שרון הכרתי אחרי אבטיפוס... לא ממש מכירה את הלהקה, קניתי לא מזמן דיסק שלהם (מתביישת להגיד שאני אפילו לא זוכרת איזה מהם) אבל לא ממש יצא לי לשמוע אותו.. (מה שמסביר את זה שאני לא זוכרת איזה דיסק זה...) הוא פשוט מונח יפה ומחכה. אני עוד אמצא את הזמן. (פשוט לא מאמינה שאין לי זמן אפילו להקשיב למוזיקה בצורה נורמלית. סליחה על ההתפרצות.) איזה שיר ששרון כתב לאבטיפוס הכי טוב? לא מכירה את כולם... אבל את "ציפור" אני שומעת בכל נסיעה. למרות שעדיין לא בטוחה שהבנתי את השיר הזה, אני ממש אוהבת אותו. חוץ מזה עוד לא יצא לי לשמוע את כולם, למרות שאת המילים קראתי וזה נראה טוב:) נ.ב.- יש לי את "מה החזאי מבין" (איך יכולתי לשכוח). הטריד אותי אז בדקתי..

שלמונזה

New member
אז אני ../images/Emo168.gif

כמובן שהכרתי אותם בעקבות הלהיטים "תשאירי לי מקום לחבק אותך" ו"בוקר טוב עולם" [שיר של שרון]. לדעתי זה שתי השירים היחידים שהכרתי אז. כשיצא האלבום השני הכרתי את "איך עושים מים" [שיר חביב] וכמובן "ציפור" שאני חולה על השיר הזה. ואז גם הם עשו חידוש לשיר מה נשתנה לסרט לילסדה. אחלה להקה שבעולם אגב, חבל על הנפילה באלבום השני. אייל שכטר ממש טוב [ונראה טוב, וזה לפני תקופת עפר שכטר, חחח] בכל מקרה, את שרון עצמו הכרתי אחרי אבטיפוס ורק בגלל פורום רוק ישראלי [
]. ואין ספק שהשיר של שרון שאני הכי אוהבת הוא ציפור, ולשמוע אותו בהופעה חיה [רק של שרון אבל נו] זה פשוט מדהים!

hodayoyo

New member
אז ככה../images/Emo60.gif

הכרתי את אבטיפוס תמיד אבל לא מעבר לתשאירי לי מקום, בוקר טוב עולם ואני חושבת שגם את מה החזאי מבין. השירים האלה יצאו ממש מזמן, כשעוד לא ממש עניין אותי מוזיקה ומה שכן עניין אותי זה להקות בנים-מוזיקה לועזית
כשסיכוי קלוש יצא לרדיו לא ממש ידעתי מי זה שרון הולצמן, רק ידעתי שאני חייבת את הדיסק שלו. אחרי המווווון זמן קניתי את הדיסק, אהבתי. הגעתי לדפיוצר של שרון בבמה והיה שם להורדה את קצב הזמן וציפור וגם אותם אהבתי והבנתי שהם של אבטיפוס אז קניתי את מה החזאי מבין, כי את איך עושים מים קשה למצוא (אני עוד אמצא!!). אני ממש אוהבת את השירים של אבטיפוס. אני לא יודעת איזה דיסק יותר ואיזה פחות, כי זה בעיקר שירים שאני אוהבת (ציפור, כל הסודות שלה, כמה אני אוהב<גם שיר של שרון>, לא היית שם בשבילי ועוד). עכשיו כשכתבתי את השירים זה הכל מהדיסק הראשון, אז כנראה שאותו אני יותר אוהבת
השירים האהובים עלי ששרון כתב לאבטיפוס הם ציפור וכמה אני אוהב. וואי, זה בכלל יצא ארוך

Principesa Reut

New member
המממ...

אבל ציפור וכמה אני אוהב וכל מה שרשמת זה מאיך עושים מים
שזה... הדיסק השני

Principesa Reut

New member
אבטיפוס ../images/Emo22.gif

1) המממ... סתם ככה... פה ושם... היה לי בפלייליסט את בוקר טוב עולם ואת תשאירי לי מקום לחבק אותך... 2) הכרתי את שרון אחרי אבטיפוס, אבל ההתענינות שלי באבטיפוס התחילה אחרי שהכרתי את שרון...
3) אני חושבת שזאת להקה מדהימהההה ופשוט לא נותר לי אלא להצטער שהם התפרקו
למרות שהייתי בהופעה איחוד שלהם
ב6.1 שנה שעברה (כמעט בדיוק שנה) 4) יותר אוהבת את איך עושים מים
5) ציפור
שיר פשוט מעווולה
שיר מדהים... מדהים... איזה לחן מרגש והמילים מדהימווות... אני מאוהבת בשיר הזה

noooga

New member
עונה..../images/Emo60.gif

איך הכרתם את הלהקה? הכרתי קודם את שרון והבנתי שהוא פליט אבטיפוס אז סיקרן אותי לשמוע קצת שירים שלהם ו.. התמכרתי
את שרון הכרתם דרך אבטיפוס, או אחרי? לפני. מה דעתכם על הלהקה המופלאה הזאת? איזה דיסק אתם אוהבים יותר, הראשון או השני? זאת להקה עם שירים מאוד מעניינים, שונים וכיפים בעיקר. האמת שאין דיסק שאני יותר אוהבת כי שניהם ממש טובים ולכל דיסק יש איזה כמה שירים שאני ממש אוהבת.. איזה שיר ששרון כתב לאבטיפוס הכי טוב? בוקר טוב עולם.

didi1309

New member
הוו אבטיפוס אבטיפוס..

אני ממש לא זוכרת איך הכרתי.. הם פשוט שם..חחח.. כנראה מאז ומעולם הכרתי אותם, אבל אף פעם לא ממש התעמקתי המוזיקה שלהם.. אחרי הילדות, בערך בתקופה האחרונה (שנתיים-שלוש) התחלתי לשמוע אותם קצת יותר ברצינות.. ואז הכרתי את שרון- דרך נגה.. הייתה תרופה לא מזמן שאבטיפוס היו נחרשים פה אצלי בבית קבוע.. עכשיו קצת פחות האמת.. אבל בכל זאת- תמיד כיף לשים את הדיסק מדי פעם ולהיזכר בשירים האלה..
הדיסק האהוב עליי..אמממ.. זה בא בתקופות.. לפעמים אני שומעת את הדיסק הראשון ואומרת "טוב נו מה? ברור שזה הכי טוב!" ואז אני שומעת את השני וחושבת אחרת.. בקיצור- אני אוהבת את שניהם..

red butterfly

New member
../images/Emo9.gif

איך הכרתם את הלהקה? הכרתי את "תשאירי לי מקום לחבק אותך", אבל רק אחרי שהתחלתי לשמוע את שרון התעמקתי יותר באבטיפוס :) את שרון הכרתם דרך אבטיפוס, או אחרי? ^ מה דעתכם על הלהקה המופלאה הזאת? איזה דיסק אתם אוהבים יותר, הראשון או השני? מהשירים ששמעתי הם טובים
אין לי את הדיסקים שלהם איזה שיר ששרון כתב לאבטיפוס הכי טוב? ציפור

למעלה