אביאל- אתה פה?

Lcapone

New member
אביאל- אתה פה?

סבס קוואלו אס אבלרש קון דוד ברכה? זו המקבילה בלדינו למשפט העברי: דבר אל העצים והאבנים! בדוק מסרים!

avielss

New member
יסספרטו

כל היום סטובה אקי י אספרי א טודוס אנדה סוש? רשל רוזלין טפריטש?

יו סטו מואבה

יו סטו מואבה (חדשה) אוי מלדי טודו אי אסטו אס מוי נחמד ומעלה זכרונות

avielss

New member
בואנה ונידה מאדם

היידה בואי ותצטרפי ברוכה תהיי

שרה....ברוכה הבאה...ותודה...../images/Emo24.gif

שהיגעת אלינו ואווו איזו היתרגשות? רותי את יודעת מי זו???? חברה מבית הספר היסודי
למדנו יחד בכיתה א´ וב´ ומאז נפרדו דרכינו.... כי היא עברה דירה..פגשתי בה באקראי באתר חברה.. והימלצתי לה להגיע לכאן... וכן...היא גם משלנו... סבותינו היו חברות טובות יוצאות טורקיה..... תיראי איזה עולם קטן.... שרהל´ה....בואנה וינידה ווס אבבר און קבה? (ברוכה הבאה תשתי קפה?)

גופיה ???../images/Emo28.gif

תודה רבה על הקפה, אני חולת קפה מחוברת לאינפוזיית קפה כל היום. האם יש לך או לחברות באתר עם מי לדבר בלדינו ? כי הלדינו שלי מגומגמת לגמרי, מבינה הכל אבל לדבר כמעט שכחתי. רק כשנפגשים עם הבני דודים או אחיותי (יש לי שתי אחיות ואח) אנו מנסים לדבר ולהיזכר ומתפוצצים מצחוק, פעם אחרונה שנפגשנו ניסינו להיזכר איך אומרים גופיה !! ורק למחרת שאלנו את ההורים נראה אותך !!! ילה ביייייי

רותי ב.

New member
גופיה???? וואלה, גם כן לא זוכרת...

בלוּזה זה חולצה פנטלון - מכנסיים, דיקולטה - זה מחשוף פיסטן - שמלה, אני מנסה להזכר... קומו סידיזי גופיה?

המשך לאטלט!!

איך אומרים לבנים (גופיה ותחתונים ביחד) איך אומרים אדם בלי תחתונים ? דזברגדו - באיזה שפה יש מילה כזאת ?

RORGAD

New member
לבנים אומרים צ´אמאשיר דזברגדו זה

בלדינו של יוצאי טורקיה

שריקה גופיה =אטלטה....../images/Emo6.gif

זה מה שקורה כשמדברים בילדות אם ההורים עברית.. מגמגמים.. גם לי בני דודים שבקושי מדברים כי דיברו עברית עם ההורים.. אמי לא נתנה לנו צ´נס ודיברה רק ספניולית... האמת לא יכולנו לדבר איתה עברית כי היתרגלנו לדבר איתה ספניולית... כומו סטאס שריק´ה.....?

רותי ב.

New member
אנטיס די-טודו גראסיאס פור איל קווה.

אי-אל קרואסון.
אי מוי בואנו קי-לה טרושיטס, א-טו אמיגה...
באמת כל הכבוד
קוואנטוס-מאס קי ונגאן, מאס בואנו פור טודוס.

רותי...35 שנים לא ראיתיה את שריקה../images/Emo23.gif

פגשתי בה באתר חברה...וכמו שכבר הסברתי היינו יחד בגן ובכיתה א´ וב´.. מוי חניוזה כריאטורה עד כמה שזכור לי(חיננית מאוד הילדה) ובשל כך הימלצתי לצרף אותה אלינו.. אני כבר מחכה למפגש הבא ומקווה שהיא גם תצטרף ואראה אותה.. אי כמו סטאס רותיל´ה.....?

רותי ב.

New member
בנדיצ´ו אל-דיו.

אייר יא-וידי- קי סטאז אבלאנדו פור אוטרו-און מפגש. גם אני רוצה עוד אחד. פואדי-סר קי לו-ואמוס אזר מאס סיירקה (קרוב) אקי? אין חיפה? אלאדו-די-חיפה?

חניוזה

רוזה יקירתי איך את זוכרת את המילה חניוזה ? שולפת את המילה כאילו יום יום את משתמת בה , כל הכבוד !! סתס אבלנדו אנספניול קון לפמייה טויה ? ומונצ´אס גרסיאס על המחמאה חניוזה.....

למעלה