אביאל קפון ורותי, אבל ממש בסדר

RORGAD

New member
אביאל קפון ורותי, אבל ממש בסדר

הזה, אני כל כך כועסת שאין לכם מושג, ולו רק בגלל דבר אחד, שתי מילים, שתי מילים אני מסכים או אני מסכימה ובא לציון גואל, יא ראבאק, אני כתבתי את הסדר למעלה, ואני הולכת לאכול, כשאחזור מחדר האוכל אני רוצה לראות את המילים האלה כתובות עבור כל חברי הפורום שמתחננים לפניכם לסגור את הפרשה העגומה והמעצבנת הזו, זהו לא אוסיף יותר.

avielss

New member
אני מסכים

שתלכי לאכול משוחררת

RORGAD

New member
לא מאמינה שאתה עושה לנו חברי הפורום

את זה, מה עשינו לך? איזה גן ילדים, כנראה שאנחנו נשבית את כל הפורום אף אחד לא יכנס שבוע ימים ותראה כמה אנחנו נחסר לך. מה כל כך קשה להגיד אני מסכים, איזה עקשן אתה, אני לא מכירה אותך ככה, תאמין לי. אני מסכים, זהו אנא תכתוב את שתי המילים האלה, מבלי להוסיף שטויות אחרות, אתה בחור בוגר, ולא תינוק בן שנה, תראה לנו את הבגרות והחכמה שלך שהיא קיימת ואני אישית יכולה להעיד בזה, ע"י מי אתה מוסת ככה? אני מאוד מקווה שזו לא הדעה שלך, כי אחרת אני אתאכזב מאוד, כי אני מכירה אותך אחרת. אז אנא שתי מילים אני מסכים למעננו חברי הפורום.

Lcapone

New member
רורגד רורגד ורורגד, אבל

ממש בסדר הזה, אני מאוד לא כועס עלייך ועל אף אחד אחר הנושא נסגר- הבה נעבור הלאה. ואולי תעבירי לנו כמה מתכונים לימי שרב, שנרגע קצת... אישית, אני מעריץ את מחויבותך לפורום ואת המעורבות הרגשית שלך, למרות שיש שיטענו שזה מתכון בדוק לאולקוס... שנעבור לנושא הבא? מתכוני קיץ?

gingit1

New member
מתכוני קיץ?

סולו קרפוז קון קזו. אגורה אי יו מי וו איר אקומר, מי וו טורנר אוטרונה מדיה אורה ובא לפורום לדינו גואל

Lcapone

New member
סולו קרפוז אי קזו?

פדסיקוס דה מלון שהושרו באלכוהול, וכמה פיסות גבינה מלוחה ליד לא הולך? וטרטור עם הרבה שמיר שום מלפפונים ושפריץ שמן זית מעל? זה מה שאני מכיר לקיץ. אשמח להכיר עוד!

Lcapone

New member
ברוך השב אלינו, לונסו

ורק חבל שלא עושים את המפגש בבית פרטי שאפשר יהיה לטעום מהמטעמים שלנו ולא של יטבתה... הסברתי לך מה זה לונסו דה בניו, נכון?

RORGAD

New member
קפון לא אומרים לונסו דה בניו

אומרים לניו דה בניו, לונסו זה גמל, ולונסו אומרים על מישהו שמתנהג בטיפשות.

RORGAD

New member
צודק באמת אמא שלי ז"ל היתה אומרת

על החברה שלי שהיתה מאוד גבוהה, אולי מטר שמונים, אבל היתה טיפשה כמו קרש "מירה גמיו" ועל אדם שמן במיוחד היתה אומרת "בואן לונסו" איזה יופי שחזרנו לשפיות ולשגרה, ותודה שהזכרת לי.

בואן פיפינו.....וון אקי פישין..|חיב

קומו סטאס? אניוס אי פניוס כנו טבידי אקי... כאפיטו? מקרידו נו טפלזיו לז´נטה אקי? טנגו דסקרניו דטי אי אנטרון פוקו יי מפגש קון קומר אי בבר..נו טפויגס דאקי

Sarika

New member
מתכון - יוגורט בלקני ביתי ../images/Emo173.gif

1 ליטר חלב 2-3 כפות יוגורט "ביו" מאיכות טובה אופן ההכנה: מרתיחים את החלב בסיר. לאחר שמצטנן מוסיפים את היוגורט. מערבבים היטב. מכסים את הסיר ועוטפים במגבת. משאירם בחוץ למשך יממה. אפשר לעשות מהיוגורט לבנה. שופכים אותו לחיתול בד, קושרים לשקיק ותולים מעל הכיור עד לניקוז כל הנוזלים. אפשר ליצור כדורים קטנים ולשמור בצנצנת עם שמן זית. דה צ´ופר לוס דדוס.

RORGAD

New member
קרידה שריקה שכחת את המלח אני

עושה ככה: 3 יוגורטים של תנובה, הם הכי סמיכים, מערבבת מלח לפי הטעם, שמה בתוך בד נקי, שמה בתוך מסננת, ואת המסננת אני שמה בתוך סיר שיתנקזו הנוזלים ואחרי יממה יש אחלה לבנה, טעים ובריא.

Lcapone

New member
אביאליקו- טורנה א קזה !!!!

לא יודע למה, אבל אתה מזכיר לי סיפור: לפני שלוש שנים או משהו כזה, נמצא זקן יפני שחי חמישים שנה בג´ונגלים של מלזיה או אינדונזיה, . הוא פשוט התחבא בג´ונגל מאז מלחמת העולם השניה ולא ידע שהמלחמה נגמרה מזמן...

למעלה