אביבה אולי לך תהיינה תשובות...

sigaliot

New member
אביבה אולי לך תהיינה תשובות...

התחלתי לעשות היום מתנות לראש השנה , לידע כללי אני מכינה קופסאות שבתוכן תהיה צנצנת דבש קטנה וכמה מתוקים , התכוונתי לצבוע בטכניקת קרקל , לארוז יפה עם חוט רפיה , ברכה וכו´.... בהמלצת לילך , במקום להשתמש בחומר הקרקל השתמשתי בדבק נגרים שאמור לגרום לריאקציה עם הצבע ובכך ליצור סדקים. צבעתי שכבה ראשונה צבע אקריל , חיכיתי לייבוש מלא וצבעתי שכבת דבק , לאחר שהתייבש נתתי שכבת צבע שניה....לא סדקים ולא נעליים... ניסיתי קופסה אחרת כאשר הדבק לא יבש לחלוטין אלא עדיין דביק ושוב , אין סדקים... הרסתי כך שלוש קופסאות שעבדתי עליהן מהצהריים ואני ממש מיואשת ועצובה! ניסיתי לשפשף את הצבע העליון עם סקוטץ´ ובכך לחשוף חלקים מהצבע התחתון , כמו ליימינג , אבל זה לא יוצא טוב ולא יפה... [URL='http://'] מה לא עשיתי בסדר??? הצילו!!![/URL]

psa

New member
איך עשית את הכתב בכחול מבלי שהוא

יקשר לאתר? יפה יפה . כחול זה יפה בכל מקרה. בהצלחה עם המתנות...

av_i_va

New member
התהליך נשמע תקין../images/Emo140.gif

לפני הכל, אל יאוש. ניתן לתקן הכל. שנית, באוי ננסה לשחזר שלב שלב... צבע ראשון: אקרילי ייבוש מוחלט שכבה של דבק נגרים צהוב מתוצרת אלמרס, מרוח בשכבה אחידה. ייבוש ומחלט (כשלא רואים יותר את הדבק) צבע עליון - צבע אקרילי בגוון מנוגד לזה הראשון, בשכבה דקה. נסי לבדוק מה לא מתאים???

sigaliot

New member
אביבה בוקר טוב...

הדבר היחיד שלא מתאים זה תוצרת הדבק , אני לא יודעת מי היצרן כיוון שבעלי הביא לי את הדבק מנגר שהוא מכיר , שאלתי אותו והוא ענה שהוא משתמש בדבק נגרים מקצועי , באמת מניסיון שלי זה נראה דבק נגרים אמיתי בצבע צהוב....אבל באמת יכול להיות שאם זה לא אלמרס אין פיצוצים...

av_i_va

New member
לא יכול להיות../images/Emo140.gif

דבק נגרים - כל עוד זה לא דבק מגע, הוא צהוב ועל בסיס מים. התוצרת לא ממש משנה.

sigaliot

New member
../images/Emo41.gifהבהרה לכולם../images/Emo41.gif

אז אחרי שניסיתי הכל עם הדבק שלי ולא יצאו לי פיצוצים.....ואחרי סיעור מוחות עם אביבה באי סי קיו , החלטתי לנסוע לקנות דבק נגרים מחברה מסויימת , שמה- ELMERS!!! עשיתי ניסוי עם הדבק הנ"ל ונחשו מה.....[URL='http://'] יש פיצוצים!!![/URL] אז מסתבר שהדבק עושה את כל ההבדל - לידיעתכם!

dili

New member
איפה קנית את הדבק?

אפשר למצוא אותו בחנויות עשה זאת בעצמך?

sigaliot

New member
אופס סליחה...

חשבתי ששאלת אותי על הדבק דקופאז´... את דבק הנגרים את מוצאת בכל רשת עשה זאת בעצמך , חנויות יצירה וטמבוריות!

למעלה