אביבה איפה את? מתגעגעיםםםםםםםםם

yoelnd

New member
לדעתי ומנסיון... ולצערי...

היי אין צורך בפורום זה כאשר יש פורום ראשי של רפואה משלימה ובו עונים הרבה מאוד מטפלים ממגון שיטות רבות ומגוונות משיטות תרפיות המגע, דרך תזונה וצמחי מרפא, הומאופטיה, רפואה סינית, תרפיות הנפש השונות ואחרים. חבל וחבל שמע' תפוז לא קלטה את הענין וחוזר על שגיאות שוב ושוב! מנסיון? כן! היה פורום של רחל אשכנזי והוא נמוג, עכשיו זה... ואגב, גם שאני הייתי מנהל הפורום ההוא היתה מלחמה מיותרת לחלוטין! ואולי אין תגמול ששווה את המאמץ..... בבריאות טובה!

דווקא זה לא העניין

לאביבה אין מחשב כרגע בגלל וירוסים שהרסו אותו לגמרי והיא צריכה מחשב חדש וזה יכול להיות פורום טוב כי הוא מתעסק רק בנושא ספיציפי הבעיה היא מלחמתית, אפילו פורום רפואה משלימה לא שמו את הפורום הזה שקשור לנושא תחת הפורומים נוספים שקרובים לנושא לעומת זאת יש להם את פורום אומניות לחימה ופורום רייקי- מה הקשר? בירה נשר! מה שמראה שהמלחמה היא מהפורום ההוא שלא מוכן גם לבקר פה הפורום הזה צריך פירסום יותר כשיש פירסום הפורום עולה יפה

והרבה שאלות ששאלתי שם

לא קיבלתי תשובה בכלל כי הם לא יודעים ספיציפית הם יודעים יותר ברפואה משלימה ורפואה סינית פחות מתעסקים ספציפית בנושא הנ"ל

yoelnd

New member
מוזמנת ל.....

היי מוזמנת לשאול בפורום המקביל - רפואה משלימה בנענע!

bflygirl

New member
../images/Emo5.gif

לי הייתה תקופה לחוצה מאוד של מבחנים וגם תקופה אישית לא קלה וגם המחשב שלי הלך אבל פירמטנו אותו והכל הסתדר שבת קסומה בכל אופן

shloמי

New member
תמיד יש צורך......

יש אנשים\נשים שמתרגלים לפורום מסויים מאחר שהם מרגישים יכולת להיפתח ולשאול בחופשיות כל שעולה על רוחם . תמיד יש מי שיענה לשאלות ולא מחוייב המציאות על-גבי הפורום אפשר גם במסרים . נחמד מצידך שאתה ממליץ על פורומים אחרים, אך אפשר לעשות את זה בצורה נעימה יותר . אגב, גם לי "הלך" המחשב בגלל וירוס ורק אתמול קיבלתי אותו . בברכת אור ואהבה שלומי

חושחושה

New member
עדין מתגעגעים לאביבה../images/Emo23.gifושתהיה שבת

יפה קסומה ובעיקר שקטה

יפיופי

New member
גם לי וירוס השביט את המחשב

וסוף סוף במאמצים מרובים יש מחשב אחר. שבת שלום לכולם

0 אור 0

New member
אני ממש לא מסכימה

כמי שמסתובבת גם בפורום של רפואה משלימה, אני חושבת שיש לפורום הזה מקום משלו. בפורום רפואה משלימה יש גישה מסויימת (ויש לה הצדקה כשלעצמה) שרואה בפורום כעין "קליניקה וריטואלית" של מטפלים, מכאן נובע סוג מסויים של שיג ושיח וגם חשש מהמלצות שיש אפשרות לפרש אותן בצורה לא נכונה (שתפגע במטופל/השואל). כתוצאה מכך עלתה שם לא פעם השאלה על פתיחת פורום "עצות סבתא" שיאפשר מתן טיפים לא מחייבים - ואז קם הפורום הזה וזכה לבום גדול של פעילות בהתחלה, בגלל המענה על חסר זה. כמו כן, הפורום הזה עוסק בהרחבת הידע על שמנים וצמחי מרפא לאו דוקא בהקשר של שאלה מסויימת, ולאו דוקא בהקשר של רפואה (גם קוסמטיקה ופינוק), וברמות של פירוט שלא מתאימות לאופי של הפורום השני. בנוסף, אני חושבת שהגישה שלך שרק פורום תוסס ומבעבע יש מקום, לא לגמרי נכונה לגבי פורומים מקצועיים. דוגמאות משני הכיוונים: אני נכנסת מדי פעם לפורום רייקי , שנראה לי כאחד הפורומים הפעילים בתפוז - ובעצם נראה כאילו 90% מהתעבורה שם אינה קשורה לרייקי בכלל, זה מין חוג חברתי של אנשים שמאד אוהבים אחד את השני, כיף להם ביחד, ורובם גם עוסקים ברייקי. מהצד השני יש פורום רפלקסולוגיה או טנטרה שהם מאד לא פעילים - אבל כשאני נכנסת אני מוצאת שם בקלות משהו מעניין שקשור לתחום, גם אם מישהו הכניס אותו בתקופה העתיקה של לפני שבוע. אני חושבת שלשני הסוגים של פורומים יש מקום מכובד. ואם כבר מדברים על אופי הפורום, אני מעדיפה פורום שמנים וצמחי מרפא שיהיה פעיל סביב התחום שבו הוא אמור לעסוק (גם אם אין כל יום שרשור חדש ענקי) - ולא שיהפוך לפורום נוסף של "הי, מה נשמע, אני אוהב אותך, משעמם לי ...." - כאלה יש הרבה.

yoelnd

New member
מגמת תפוז

היי המגמה היא תפסת מרובה לא תפסת? בכל תחום יש את המקצוען שלו ומי שלא יודע ולא מכיר, לא עונה, או לחילופין עונים שטויות ולא מקצועי. ולא חסרות דוגמאות גם כאן וגם בפורום השני וזה רק מחזק את הדיעה שלי, ואיני חולק עלייך בקונספט, פורום שבו שואלים הכל וכל אחד יענה בתחומו ובמקצועיות. בבריאות טובה ושלמה

למעלה