אביבה גדולה מכולם

• פותח הנושא bs69
  • פורסם בתאריך

bs69

New member
אביבה גדולה מכולם../images/Emo207.gif../images/Emo51.gif

בוקר טוב לכולם למרות שאצלי כבר מרגיש די צהרים בקושי הצלחתי לישון מהפחדים שנכנסו איתי למיטה
,אוקי לא הרבה בתחושות בהרגשות ובהתלבטויות ....לצאת לרכיבה עם אביבה או לא..........???????? להזכיר לכם את הטראומה,אני כבר שכחתי מזה הבוקר שעליתי על האופנים בזכות אביבה
לפני פחות משנה הקליטים נתפסו לי נפלתי בעוצמה על הברך בנסיעת מבחן עם אופנים שרק ניקנו.... רצועה צולבת מעוכה וקרועה חלקית ומינסקוס קרוע....לא האמנתי שיגיע הרגע הגדול שאחזור לרכוב ,כולי התרגשות המון המון המון הערכה גדולה לאביבה .הבוקר יצאנו לרכיבה
היה פשוט חלום.......שהפך למציאות.....אני מנסה כך למצא מילים שיתארו את מה שאביבה שידרה מהשניה הראשונה שניפגשנו ....אין אין הרגשת ביטחון לאין ערוך ,היה ממש ממש כיייייףףףףף לא רציתי לרדת מהאופנים אביבה את זן אדיר תודות תודות.....
שבת שלום תהנו

מור שלז

New member
אני ממש שמחה בשבילך ../images/Emo24.gif יופי של עדכון

אביבה היא אכן מדהימה, ומקרינה הרבה שקט ובטחון. כל הכבוד אביבה
וכל הכבוד גם לך! לא להאמין, שרק לפני שבוע נכנסת לכאן בפעם הראשונה וכתבת כך: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=131729122 ועכשיו תראי איפה את נמצאת! במקום אחר לגמרי! הלואי שכל החלומות שלנו יהפכו למציאות בתוך שבוע
ותודה רבה שעדכנת! אני חושבת שיש הרבה נשים שהן קוראות סמויות פה בפורום, והיו רוצות לנסות, אבל לא בטוחות. הפתיחות שלך, האופן שבו שיתפת אותנו, את כולנו, יעזרו לעוד נשים לקום ולעשות את הצעד. אביבה, איך היה מהצד שלך? ספרי גם את חוויות...

bs69

New member
עושים פה ממש עבודת קדש

מור את מדהימה המון תודות על כל חיזוק ותגובה
ואני כבר חשבתי שאצטרך ללכת לפסיכולוג לטפל בענין החרדה והפחד בכל פעם שרק עבר לי בראש לחזור לרכוב ,לבזבז מלא כסף אני גם לא מאמינה בהם תשובה הייתי מקבלת מהפסיכולוג אולי עוד 20שנה במקרה הטוב

טליטר

New member
../images/Emo6.gif איזה כיף !!!

גם אני רכבתי הבוקר עם אביבה ועם בת שבע,היה כיף. אביבה בגלל שבקשת לא נשתפך (בנוסף לכל המעלות היא גם צנועה) אבל רוצה להודות לך- היה כיף , אני אוהבת לרכב ויש לי תחושה שעוד כמה רכיבות איתך- ואני כבר מתחילה לחשוב להתחבר לקליטים. צריך היה הרבה אומץ לצאת עם שתינו לכביש הבוקר, אבל אביבה קולית לחלוטין הורידה את מפלס הלחץ בשקט וברוגע-תענוג. אגב לא חושבת שאפשר למצוא מונח טוב יותר מ"דולת רכיבה"- ביטוי שאומר הכל. תודה ושבת שלום נפגש גם שבוע הבא

avivar

New member
טייק 2 - תודה בנות,

לפעמים את לא יודעת מי נהנה יותר, מי שמקבל או מי שנותן... התובנה הקטנה שלי : לא תמיד הדרך הקונבנציונלית מתאימה לכולן, לפעמים יש לנו באגים קטנים שפשוט צריך עוד טיפה התייחסות כדי שיתאיידו..ואז נוכל להנות ממה שאנחנו כל כך רוצים לעשות. שמחה שיכולתי לעזור ושמחה שנענתן להזמנה שלי. נתראה בשישי. אביבה

למעלה