אביבה
למה רק לך אין גלריה

אתי@

New member
אביבה ../images/Emo140.gif למה רק לך אין גלריה../images/Emo35.gif

av_i_va

New member
אולי לא צריך..???../images/Emo9.gif

למה אני צריכה גלריה? כשיש לי מה להראות אני מצרפת תמונה להודעה. חוץ מזה, רוב התמונות שלי סרוקות ברזולוציה גבוהה מידי ואני לא יכולה אפילו להעלותן לפורום. אז או שאמצא מישהו שיקטין את הרזולוציה עבורי או... שיהיה עלי לצלם שוב, דבר שלא יקרה בקרוב.

אתי@

New member
אבל לכל מי שמציג עבודות יש גלריה../images/Emo13.gif

והעבודות שלך מקסימות ומעוררות השראה
אתמול נכנסתי ל"קבצים" ועברתי על כל הדפים כדי לראות את העבודות שלך (חיפשתי משהו ספציפי שזכרתי שצירפת בעבר). אם היתה לך גלריה היה יותר קל למצוא

אורלי99

New member
תרוצים????? ../images/Emo8.gif

הנה מצאת משהו שיקטין לך את התמונות. המשהו הזה זו את וכך תעשי: להקטנה פיזית של התמונה תפתחי את התמונה בתוכנת Microsoft Photo Editor (בדר"כ התוכנה מותקנת אוטומטית ביחד עם החלונות) בשורת התפריטים לכי ל- image משם תעברי ל - resize, יפתח לך חלון ובו יש לך אפשרות להקטין את התמונה בס"מ או באחוזים. לא לשכוח לשמור את הקובץ כקובץ חדש (save as...). להקטנת הרזולוציה של התמונה באותה תוכנה File Properties ובחלון של הרזולציה לשנות את הגודל. גם כאן לא לשכוח לשמור כקובץ חדש. בהצלחה

רונה 30

New member
אורלייייייייייייייייייייי ../images/Emo6.gif

מי גאון של אמא ?!?

av_i_va

New member
../images/Emo51.gif מבטיחה ביצוע../images/Emo140.gif

גם למדתי משהו חדש... וגם מבטיח הביצוע אם לא היום - מקסימום מחר. אגב, מחשבים זה לא אומנויות....
שם א נ י האורחת.

av_i_va

New member
מה עכשיו?

לאחר סריקה שהסתיימה בתוצאה 0.... המתנתי ל "גאון של אמא" שהסביר לי מיד שבעבר היתה לנו תוכנה כזו אולם מאז שבמחשב הותקן חלוונות XP PROFESIONAL - הלך על התוכנה. מה הלאה???

av_i_va

New member
והרי התוצאות:

לאחר סריקה שהסתיימה בתוצאה 0.... המתנתי ל "גאון של אמא" שהסביר לי מיד שבעבר היתה לנו תוכנה כזו אולם מאז שבמחשב הותקן חלוונות XP PROFESIONAL - הלך על התוכנה. מה הלאה???

av_i_va

New member
יש לי מספריים../images/Emo8.gif

זה פוטושופ מעולה!!!! רוצה לראות?

אתי@

New member
אביבה, את יכולה להתחיל את הגלריה

בתמונות שכבר צירפת לפורום. אם לא היתה בעיה לצרף אותן להודעה, יש סיבה שתהיה בעיה לצרף אותן לגלריה?

av_i_va

New member
התמונות שצירפתי כבר בגלריה../images/Emo140.gif

של יצירות חודש יולי ואוגוסט. חוץ מזה, צילמתי היום עוד 2 עבודות (בהמשך לפרויקט המסגרות) מבטיחה לערוך חיפוש לגבי עבודות מצולמות נוספות. במצורפ מסגרת, שמקום תמונה נעשה שימוש בחרוזים.

av_i_va

New member
גם מראה קטנה../images/Emo140.gif

עם מסגרת עשוייה רצועות עתון עם קישוט של עיסת נייר.

Lורליי

New member
את יכולה להוריד תוכנה חינמית

בשם ACDSEE שיודעת מאוד בפשטות ובקלות (זה אומר שהיא ידידותית למשתמש) להקטין נפח וגודל של תמונות. אם תרצי אני אוכל להסביר לך צעד צעד וגם למצוא לך לינק להורדה. זה מה זה @שוט

ayelet i

New member
../images/Emo62.gif יש לי רעיון!

את מוזמנת להעביר אלי כל תמונה שתרצי ואני אקטין אותה עבורך בכיף! אם תרצי אני אשלח לך את כתובת האי-מייל שלי.

למעלה