אביבה ,
רבה

• פותח הנושא psa
  • פורסם בתאריך

psa

New member
אביבה ,../images/Emo51.gif רבה../images/Emo140.gif

רק עכשיו ראיתי שפתחת לי גלריה. עכשיו אני חייבת לצלם עבודות.....
ולהכין עוד עבודות ביתר מרץ.... ברכות

psa

New member
כמה מעבודותיי הצנועות .

קופסה מספר 1 פעם ראשונה שאני עובדת עם צבע אקרילי. פשוט וקל .... מ ק פ י צ ה

Lורליי

New member
ואו מקסים!

ולשאלות.... :) הקופסות עם "האבנים": מה "האבנים" האלו? ועם מה הוצמדו לקופסא? והויטראז, תוכלי להסביר באילו חומרים השתמשת ואיפה אפשר להשיג? (בבית ספר היסודי, בשיעור מלאכה, עשינו ויטראז´ אבל אני לא זוכרת מי מה... תוכלי?) תודה לור

idithgal

New member
העבודות מקסימות! ממש מדהימות!

איך עשית את הצתלה המשולש? והקופסא עם האבנים? איך הן מודבקות?

psa

New member
../images/Emo51.gif לכולכן ובוקר נפלא ../images/Emo39.gif

הקופסה עם האבנים: - קופסה מעץ - אבני זכוכית , חיתוכי זכוכית . - סוג של משחת עיצוב "חולית" (עם משהו כמו גרגרי חול) -דבק לעץ מדביקים את הזכוכיות .לאחר שזה מתייבש ,מוסיפים את המשחה ויוצרים את האפקט של מוזאיקה. הויטראז´ התחלתי לגמרי במקרה הודות לידיד שהכניס אותי לסוד אומנות נהדרת זו. מאז אני אוהבת כלים יפים מזכוכית. השלב הבא ללמוד להכין חלונות.... לויטאז צריך מספר כלים וציוד ,יותר מורכב: זכוכית שקופה או צבעונית שמוכרים בחנויות , סרט נחושת , מלחן ,עוד חומרים כדאי לקבל הדרכה לפני שמתחילים לעבוד . העיקר להזהר מהמלחן.....תאמינו לי.....
אפשר ליצור כמעט כל דבר עם זכוכית הכי פשוטה....או כלים מזכוכית. יותר מאוחר אצלם ואוסיף תמונות שוב תודה ברכות

לילך1

New member
נהדר....

עבודות מקסימות במיוחד המתלה המשולש..... איזה כיף לראות כל כך הרבה עבודות בפורום !!!!!

psa

New member
תודה לכולם שוב .

כתבתי הסבר לקופסה באחת ההודעות בשרשור , עם אבני הזכוכית (כמדומני קוראים להם גצים אם נצים - לא זוכרת .... ברכות

למעלה