אביב גפן בביקור אצלנו!

JHON DOO1

New member
אביב גפן בביקור אצלנו!

אביב גפן עם משה לוי? היו בסוף השבוע בביקור אפשר לראות באתר flix/show/Video.asp?m=902736

No name for now

New member
הלינק לא שלם

יפה שאביב גפן מופיע בצפון בתקופה כזו קשה הייתי פעם במופע שגם לו אביב התנדב להופיע, ממש הרגשתי שהוא עשה את זה מכל הלב

a l m a n a 7 3

New member
תודה, באמת תודה לאביב גפן, ../images/Emo31.gif

שמסכים לשיר במקום ללבוש מדים ולזחול בג'בלאות, כמה אביב גפן יפה נפש לעומת ישראלי ממוצע שיוצא להגן בגופו ארצו, והחייל הממוצע שנלחם מכל הלב למען שאביב גפן ישיר מכל הלב, באמת, נניח את שניהם על כף המאזניים, מי עושה מה מכל הלב.

No name for now

New member
אביב גפן לידיעתך

פטור משירות צבאי כיוון שהוא סובל מעקמת, בדוק

a l m a n a 7 3

New member
גם עם עקמת אפשר למצוא לו תפקיד בצבא

יותר מוגבלים ממנו התנדבו לשרת בצבא. אם הוא מסוגל להשתולל שעות על הבמה, הוא מסוגל לשבת ליד שולחן, למשל, במודיעין וכו', הוא אינו נכה, לא ראיתי אותו נתמך על מקל כשהוא על הבמה, לא ראיתי שהעקמת מפריעה לו לנגן על הגיטרה, לקפוץ, להשתולל ולרקוד, בצבא, לא כולם הולכים לגולני, לא כולם בקרבי, למרות, שנראה שיש לו אנרגיה כה רבה, שיכול היה לתעל אותה לצבא, על הבמה הוא לא נראה מוגבל פיסית. ואם נכון מה שאת מספרת, אז ברור שהוא עשה הצגות כדי להשתמט, מעניין כיצד הצליח לעשות הצגה של מוגבלות ואח"כ לרוץ אל הבמה ולהשתולל עליה, עקמת עלאק, אולי עקמת במוח.

a l m a n a 7 3

New member
.....No name,להלל את אביב גפן

שהשתמט משירות צבאי, באותו עמוד בו מוזכרים חיילים שנהרגו עתה, זה חוסר טאקט משווע, את הערצתך לזמר, שמרי לפורום אחר, לא לפורום בו אח מספר על אחיו שנהרג לפני 3 ימים, אם ברצונך להביע את הערכתך לאדם זה, אנא, בזמן אחר, לא בזמן בו נקברים כל יום בחורים שבחרו להילחם במקום לשיר.

a l m a n a 7 3

New member
אגב, אני שירתתי בחיל האויר

בתפקיד מכשירנית מטוסים, נישאתי באמצע השירות, חתמתי קבע, במהלך שירות הקבע, ילדתי את בני, והמשכתי בתפקידי, כשאני יושבת מול המיחשוב ומניקה את בני, נו, זה אפשרי? אם רוצים, כן. אם אפשר בהריון לשרת, ואפשר להניק בזמן בדיקה ממוחשבת של חלק מהמטוס, אז אפשר גם עם עקמת לעשות אותה עבודה.

No name for now

New member
לא מהללת ולא מעריצה

זה לא דיון פוליטי ולאנשים יש זכות גם לשנות את דעתם ועדיין הזמר אביב גפן סובל מעקמת, עבר ניתוחים בגבו והיה מאושפז תקופות ארוכות בגללם, וזו אחת הסיבות להופעות שלו בהתנדבות (לדבריו) אני מכירה אנשים שסובלים מעקמת וגם עברו ניתוחים וקיבלו פטור משירות צבאי, אני לא שופטת אף אחד עד שהגעתי לנעליו, ואני גם לא מנסה לנחש מה היה קורה אם הוא היה בריא וכשיר לשירות צבאי. לאף צד במפה הפוליטית אין חזקה על האיכפתיות אם לא השתכנעת ויש לך ביקורת על אופן ניהול הפורום או הודעותיי כמנהלת את מוזמנת לפנות לפורום משוב של תפוז והנהלת תפוז תטפל בעניין איתי אם היא תמצא לנכון.

a l m a n a 7 3

New member
אינני דנה כאן על אופן ניהול הפורום

אני טוענת שהערותיך לגבי אביב גפן, אינם במקום, אם את בוחרת להיעלב, זה עניינך, דעי לקבל ביקורת, על נקודה מסוימת, מבלי להפוך אותה לסימפוזיון, עברתי את גיל ביה"ס בו רצנו להנהלה על כל דבר, צריך לדעת לקבל ביקורת, לבלוע רוק, ולהמשיך הלאה, אנחנו לא כאן כדי ללטף אגו של אף אחד.

No name for now

New member
אין לי בעיה עם הביקורת

אבל אני לא מסכימה, לכן הפניתי אותך לפורום משוב במידה ואת רוצה להמשיך את הדיון

מה הבעיה שלך?

כל אחד עושה מה שהוא יכול. אביב גפן הוא לא הזמר היחיד שמופיע בפני חיילים ויושבי מקלטים. ורוב הזמרים שעושים את זה לא שירתו בסיירת אלא בלהקה צבאית. כלומר ניצלו את הצבא לבניית קריירה. אפשר למנות על אצבעות יד אחת את אלו ששירתו בשירות קרבי (מאיר אריאל ז"ל, יובל בנאי יבדל"א ו... זהו. אה, בעצם גם יהונתן גפן). אני לא חושב שצה"ל באמת זקוק לעוד פקיד שיכין קפה או יסתובב חסר מעש בקריה. ואני כן חושב שאמן מוערך, שזוכה לביקורות טובות מבנגקוק עד אמריקה, תורם באופן משמעותי לדימוי של ישראל בעולם. יותר מזה, גם אם הוא היה משרת בשירות קרבי, אז מן הסתם בגיל 33 זה בדיוק מה שהוא היה עושה במילואים: מופיע בפני חיילים ויושבי מקלטים. אז במקום במסגרת מילואים הוא מופיע בהתנדבות. אז כן, אני מעריך את זה שהוא, כמו כולנו בעצם, נותן את מה שהוא יכול. יש כאלו שיכולים לארח, יש כאלו שיכולים לאמץ כלב או חתול נטוש, ויש כאלו שיכולים להביא קצת שמחה ליושבי המקלטים. (ורק בשביל הפרוטוקול: אני לא ממעריצי הזמר, ואין לי בבית דיסק אחד שלו).

a l m a n a 7 3

New member
לי אין בעיה, לך יש?

עיצה ידידותית, קשה לתקשר עם אדם שפותח את מכתבו עם משפט חוצפני, לא אטרח להגיב עניינית לאדם שכותב בנימה לוחמנית.

באמת התפלאתי על שינוי הסגנון.

חשבתי שבאמת לא מתאים לך להשתמש בנימוקים משכנעים כמו "זאת הודעה חוצפנית" או "גיבוב של שטויות" בכל פעם שחולקים עליך. וגם ידעתי שאת כן מסוגלת לשרשר הודעות במקומן ולא בכל דיון לא קשור. עכשיו אני מבין שזאת בכלל לא את, זאת מישהי אחרת. מנהלים, תסדירו את העניין הזה איכשהו?

No name for now

New member
עניין הכינויים

אין שום מניעה לעניין וודאי שאין לי את הסמכות בעניין

No name for now

New member
לא בדיוק לקחה

המערכת לא חוסמת כינויים דומים ולכן יצא שלשתיכן יש כינוי מאוד דומה סתם קוריוז בנושא בפורום ירדנה ארזי ירדנה ארזי עצמה כותבת תחת הכינוי "ירדנה ארזי תומר" (שם המשפחה של בעלה) כיוון שהכינוי ירדנה ארזי היה כבר תפוס כשהיא נרשמה
קורה

JHON DOO1

New member
הלינק בשלמותו אני מקווה!

http://www.tapuz.co.il/flix/showVideo.asp?m=902736

חברל'ך אין לכם במה להתעסק?

בואו לענות לטלפונים או גייסו מזון ליתומים נזקקים.

למעלה