אביב גפן בושה וחרפה!

ת1ו1מ1ר1

New member
אביב גפן בושה וחרפה!

אביב גפן? לא נשאר כלום לדעתי רק אם הוא יתאבד הוא יחזיר תכבוד האבוד שלו פשוט דג מת שהולך עם הזרם,אביב גפן1 היתם מאמינים מהאנשים שמצפים מהם זה האנשים שהכי מאכזבים השירים שהוא בחר לשיר מסמלים את הכל חוץ מסוף העולם דור מזויין ואולי שכחתי עוד משהו וגם אין אנרגיות אין חיים הכל ידוע מראש משחזר את מה שהיה עלוב! צריך לקחת סמים נראה לי להתעורר מהקומה שלו ילדים ימשיכו לאהוב אותו כי הם לא מבינים כלום מהחיים אבל כנראה שהוא כל כך שחוק שהוא כבר איבד את עצמו לגמרי אין מה לעשות ברוק אחרי גיל 30 דברים משתנים מי שנשאר שם רק הולך אחורה בקיצור זה יצא לי בשגעון אבל אני מתכוון לכל מילה.

Hosh17

New member
וברי סחרוף? ורמי פורטיס?

וירמי קפלן החיית במה (כבר מעל גיל 40)? ויובל בנאי? וחמי רודנר? בקיצור, נראה שיש כאן כמה אנשים שרק אחרי שיראו את אביב שוכב בבית חולים אחרי נסיון התאבדות יהיו רגועים.

מעיין51

New member
וואו..

אני לא מאחלת לבנאדם להתאבד בגלל שהייתה הופעה מעפנה... תייק איט איזי מאן

אני מסכים עם חלק ממה שאמרת...

מאביב הישן נשאר מעט מאוד. רק בכל מיני הופעות נדירות והופעות "אנטי להיטים" אני נזכר שלאביב יש עוד שירים חוץ מהשיר שלנו,מחר וכל שאר הלהיטים החרושים. וגם הדברים שאביב חוזר עליהם כבר 5 שנים ברצינות מתחילים להיות פתאטים. כמו הנאום לפני עצוב בלעדייך "זה שיר שמוקדש לנשים,כי הן פשוט הרבה יותר טובות,אנחנו הגברים סתם אפסים" סבבה הבנו,אתה צריך להמשיך לטחון את זה עוד 5 שנים עכשיו? בהרבה הופעות נראה שאביב הוא כמו מכונה. חוזר על אותם שירים שוב ושוב,בלי שום תיחכום,בלי שום רגש,בלי שום רצון לשנות טיפה. מנצל במה כמו גדולה כמו רוק"צ בשביל לקדם שיר חדש שלא התאים בכלל בכלל לאירוע כמו רוק"צ. רק עכשיו מעונן הישן והטוב החזיר מעט מהכבוד האבוד. אגב לגבי המעל גיל 30 כמובן שזה שטויות. אביב דווקא היה בן האמנים הצעירים ברוק הזה. חמי,ברי,שי להב ויובל בנאי הרבה יותר גדולים ממנו,מוניקה בערך באותו גיל וגם עברי,ושייגעצ כבר לא ילדים וגם הם נושקים ל30. גם סינרגיה לא נראים לי כל כך ילדים. אריק ברמן נראה לי היה הינוקא היחידי שם בנוסף לביט69. האימרה הזאת שרוק עצמאות נועד ללהקות צעירות שיתנו בראש היא כבר מזמן לא תופסת. יש היום מעט מאוד להקות צעירות שבאמת שוות משהו. הלהקות והזמרים הכי מצליחים אלה שמופיעים ברוק כל שנה מזמן כבר עברו את ה30. למוסיקה אין גיל. ברי עושה הרבה יותר רעש מהרבה להקות צעירות למרות שהוא אוטוטו בן 50.

אלכסהה

New member
טוב אחי...

וקוראים לשיר 'עכשיו מעונן' ולא 'דור מזויין' אם כבר... ובאמת לא חסרות דוגמאות והבולטת ביניהן היא ירמי קפלן-רוקיסטים מטורפים.

למעלה