אביב גפן בעיתון ג'רוזאלם פוסט.

R h o n e

New member
אביב גפן בעיתון ג'רוזאלם פוסט.

זה עיתון באנגלית לילדים עילגים. מצאתי את זה בכיתה שלי, כנראה שמישהו שכח, ושאלתי ואף אחד לא ענה. אז לקחתי
ובגלל שהסורק שלי לא עובד, אני כלכך מתוק ואעתיק לכם את כל הכתבה Aviv's World the world according to geffen he's our "bad boy" of pop he may be israel's biggest pop star. since the glory days of the 60s', on one has been so popular or had such great record sales. he's the "bad boy" of pop. he's Acic Geffen. aviv exploded of to the music scene in 1992. since then he has sold two milliom albums. he usually performs in heavy make-up. and he's never afraud to express his left wing political. views. "in a tel aviv club recently a guy came up to me and said that he was going to kill me and then kill himself" says aviv. "he was angry that i say israel should withdraw from all the occupied territories. he was arrested" aviv has a bodyguard at all his concerts. love him or hate him, you cant ignore aviv geffen. the world is beginning to make notice, too. three years ago aviv linked up with british rock sunger Steven wilson, leader of the successful porcupine tree progressive rock band. they formed blackfield. already, they are into their thirs album. the first single from their latest CD will soon be released in britain. אני אמשיך אחר כך
תהנו!

R h o n e

New member
סוווווווווופפפפפפפפפרססססטטטטטטטאאאאארררררררר

אבל ציינתי שזה עיתון לילדים עילגים ^_^ כתבה די מפגרת אפשר לומר לילדים בכיתה ב'.

חמדונה

New member
אני שונאת כשאתה מזיין תשכל

אולי קראת את הפוסט לילדים, אבל הג'רוזלם פוסט עצמו הוא לא לילדים ובטח שלא לעילגים (אם כי הוא ימני מאד).

לא זה לא

יש תקטע הזה שהפריקיות של אביב שמאלניות רק בגלל שאביב צועק "דיי לכיבוש" ובתכלס הם לא מבינות כלום, מה מי למה... תתבגרי בקיצור

חמדונה

New member
בואנה

אתה לא באמת חושב שאני שמאלנית בגלל אביב גפן נכון? כי זה אחד הדברים הכי מצחיקים ועם זאת אחד הדברים הכי עצובים ששמעתי בחיי. חמוד, אני הייתי בנוער מרצ הרבה לפני שידעתי מי זה אביב.

אבל אני לא דיברתי אלייך

ולמה "היית" ואת כבר לא? אוליי כי זה בולשיט כל היום מזיינים תשכל על כיבוש ומלקקים לערבים ואפילו לך זה נמאס?

Simple Sam

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בדיוק היום הקריאו לי אותה

כשלמדנו להיסטוריה.

galush29

New member
אני בשוק שהבנתי הכל בערך:-O

נכון שאני לא צריכה להיות ב-3 יח'?
XD תודה בכל מקרה=]

T h e B o Y1

New member
למה 3 זה מצב קשה??

לידיעתך יש כאלה שעושים גם יחידה או שתיים .... העיקר לעשות משהו ...

נתוש ז

New member
אבל עם 3 אי אפשר להתקבל לאוניברסיטה =\

אז למה לגשת? =\ עדיף להשלים אח"כ לאנגלית סבירה. אנגלית= פסיכומטרי= בגרות= ידע חשוב לחיים...זה ללא ספק המקצוע הכי חשוב בתיכון ובכלל. יחידה באנגלית? D: מה זה? D:

למה לעשות 3?

כדי לעשות מה שאתה יכול עכשיו במקום לא לגשת בכלל, ולהשלים אח"כ רק עוד 2 יחידות במקום 5.

אבל זה לא "להשלים 2 יחידות"

כי הרמה של היחידות ב3 היא נמוכה מאוד יחסית לרמה של היחידות ב5. כמו שמישהו חכם אמר פעם "זאת לא הכמות זאת האייכות" אם הם יבואו עם הבגרות של ה3 ויגידו תנו לנו לעשות עוד 2 בשביל שיהיה לנו 5 יצחקו להם בפנים. לכן אם הם ירצו 5 הם יצטרכו לעשות מחדש את כל ה5. וכנ"ל לגבי ה4. אבל אני כן חושב שצריך לעשות את הבגרות הזאת גם אם זה אומר שלא יהיה אפשר להתקבל איתה לאוניברסיטה. א) במילא בגרות באנגלית זאת בגרות שבקושי מתכוננים אליה כי אין ממש איך. ב) יש הרבה מקומות עבודה ומכללות שמקבלות אנשים עם תעודת בגרות מלאה ולא משנה להם אם עשית 3 יחידות אנגלית או 5

נתוש ז

New member
אני חושב ש...

אם כבר יודעים שחובה להשלים את הבגרות, וצריך להשלים אותה בכל מקרה.. וזאת לא סתם השלמה, אלא לימוד של כל החומר מהבסיס.. אז עדיף להבריז מכל שיעורי אנגלית עד סוף יב', ולרכז את האנרגיות במקצועות חובה, ובעיקר במתמטיקה ומקצועות בחירה (5 יחידות לימוד).. ואת האנגלית תלמד אח"כ.. למרות שבכלל הייתי ממליץ לעשות חופש גדול אחד "חופש אנגלית". בחודשיים של 4-5 שעות ביום אנגלית (שזה בערך 1/5 מהיום, לא יותר מדי), אפשר להשתפר פלאיים- ולהגיע לרמה של 4-5 יחידות בכיף.

נתוש ז

New member
חחח.אתה לא מבין במבנה של הבגרות בשיט נכון?

מעבר לאדם שמעלי שדיבר קצת דברי חוכמה (על הרמה הירודה של 3 ושהיא לא נותנת כלום), אתה בכלל לא יודע איך הבגרות באנגלית בנויה. 3 יחידות ניגשים לשאלונים A B C 4 יחידות ניגשים לשאלונים C D E 5 יחידות ניגשים לשאלונים E F G אין שום חלק משותף בין 3 יחידות ל5 יחידות, ככה שצריך לגשת להכול בכל מקרה. מעבר לזה, גם אם היא תרצה להשלים ל4 יחידות סביר להניח שהיא תיגש להכול, שכן ב4 יחידות C הוא השאלון הקל ביותר שאמורים לקבל בו לפחות 90 והוא מעלה את הציונים של D וE (שסביר להניח יהיו נמוכים יותר). יש הבדל ענק בין C לבין E. לעומת זאת בשלוש יחידות C הוא השאלון שכנראה יהיה הנמוך ביותר..ואם אתה ברמה של 3 יחידות- אז סביר שתקבל בו פחות מ90 (אחרת לא היית ב3 יחידות), ואז זה לא באמת יתרום לך ל4 יחידות. מעבר לכל הנאמר לעיל- 3 יחידות זו בדיחה. גם במתמטיקה וגם באנגלית. 3 יחידות מיועד לשתי קבוצות: 1. בתי ספר כושלים ששואפים להגיע לממוצע ציונים גבוה- אז הם נותנים לתלמידים שלהם לגשת לבגרות שברמה נמוכה מהרמה שלהם, בשביל שיקבלו בה ציון גבוהה (מבחינתם- 100 ב4 יחידות של תלמיד עדיפה על 95 ב5 יחידות- למרות שלתלמיד זה לחלוטין לא עדיף). דרך אגב, רוב הבתי ספר בארץ פועלים על פי השיטה הזו.. 2. לאנשים ממש ממש עצלנים , שאין להם כוח ללמוד בשיט, ומעדיפים לקרוא לציון "גבוה" בלי לעשות כלום, ולהגיד שזה מה שמתאים להם. בכנות, זהדי מצחיק שהאנשים ב5 יחידות אנגלית יושבים ולומדים עשרות שעות בבית למבחנים ולבחנים, כשהשלוש יחידות (שהם המתקשים יותר) לומדים פחות שעות גם בכיתה וגם בבית {אם בכלל לומדים בבית}. זה נכון גם למתמטיקה אגב, ש3 לא לומדים כל יב' למרות שהם אלו שצריכים את החיזוק למעשה...

דבר ראשון, אני בת.

דבר שני, סליחה שאני לא מבינה במבנה של הבגרות, אני מקווה שתקבל את סליחתי. אתה לא יודע מה השיקולים של כל אחד, אז אל תזיין לי את המוח שזה רק בבתי ספר כושלים או עצלנים, סלח לעולם שלא כולם גאונים ומשקיענים כמוך שיכולים לעשות 5 יחידות במתמטיקה ואנגלית ותן לכל אחד מאיתנו להחליט מה לעשות. מסכים? יופי, אז נגמרה השיחה הנעימה. לא מסכים? עשה לי טובה ותפסיק את זה כאן כי זה לא יתפתח לשום מקום חיובי.

נתוש ז

New member
זה לא קשור לגאוניות, את פשוט כסילה.

עובדה- 3 יחידות בכל דבר לומדים חצי מהזמן של 5. לא קצת מגוחך? הרי הם המתקשים בחומר... אז זה לא קשור ליכולות..כי אם היכולות שלהם היו פגומות הם היו לומדים פי 4 שעות מ5 יחידות וניגשים ל3 יחידות. ורוצה עוד עובדה? מעל 80% מהאנשים שנמצאים ב3 יחידות לא לומדים בבית בכלל או כמעט בכלל את אותו המקצוע. וכמה זה מגוחך שאלה שאתה קורא להם מתקשים לומדים בבית יומים לבגרות, בעוד אלה שאתה מגדיר אותם חכמיים לומדים שבועיים וחצי..? שוב אותו העיניין- אם אדם לומד ל3 יחידות חודש לפני הבגרות, ואז הוא מגיע ל85- סבבה. אבל אם הוא לומד חצי יום בחודש את אותו המקצוע ומקבל 95, זה מראה או על עצלנות או על דפיקות בבית ספר. עזרתי לעשרות אנשים במתמטיקה ומעודי עדיין לא ראיתי אדם שמתאים ל3 יחידות. גם אלו שלא מסתדרים עם מספרים יכולים ללמוד קצת יותר זמן ולעשות 4-5. כנ"ל לגבי אנגלית. נ.ב. דרך הביטוי שלך לא מוסיפיה לך כבוד. את רק נראת גרוטסקית. הטיעונים שלך חלשים והקללות והאיומים שלך לא עושים שום רושם. את יכולה לחזור לגבך (הגב שלך, קוראים את זה "גוב" כאילו..מילה בסיסית בעברית =) )

למעלה