רוק עצמאות נתניה-אייך היה../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif
טוב אז אני הייתי גאולת הכותרת הייתה 3 הופעות טובות כל אחת של 40-50 דקות של כל אומן : היהודים . אברהם טל . וברי סחרוף. הדבר הכי נאחס: משינה לא הורשו לעלות להופיע בגלל שהפארק נסגר ב3 ואני ראיתי א תהמכונית שלהם חונה בצד
. הקהל בתגובה: בוזזזז.... עוד דבר מעולה: מופע הזיקוקים המדהים ביותר שראיתי עם עיגולים ענקיים בשמיים
ולא בלעתי כלום לפני זה .... הקצת לא שייך: ראש עיריית נתנייה נותנת נאום מילטנטי קצת. חשבתי שמחר אנחנו הולכים לכבוש את המזרח התיכון. ולפי תחושת האופריה חשבתי דווקא שפסקו המלחמות. המוזר 2 : יובל המבולבל מחמם את ברי סחרוף. כך יצא .....הוא הצליח להפנט אותי ישבתי על הדשא ובהיתי בו וגם התחלתי למלמל
המופע של ברי היחסית קצר היה אחלה . נסיך הרוק אכן ניראה נפלא .שירים שהוא שר: בום פם .עוד חוזר הניגון. לב שבור הוא לב שלם. חלליות .היום יום הולדת. עיר של קיץ (נדמה לי). אברהם טל אומנם לא רוק בשחור כמו היהודים אבל גם היה משמח לבבות אנוש: סימן שהכל טוב. אורות. כל הילדים קופצים רוקדים. אדם צובר זכרונות. הזמן עושה את שלו. הוא היה מאוד אנרגטי רץ השתולל הרבה הגיע לקהל (על לשונית הבמה) והיהודים הסוכריה של המופע : ממש מופע רוק בשחור .מחפש תושבה. אלה. אינטרמת.חופשי. וכמובן השיר סגירה: עוד ארון אחד עם מקצב המטאל . מי אמר לך שאת מוזרה. היהודים השקיעו לדעתי מבחינת האנרגייות על הבמה. אורית הייתה לבושה עם שימלה לבנה. עם התאמצות קולית שלה בן השירים. עם הליכה על הלשונית במה.עם התקרבות לקהל. היה טוב טוב שהיה ומשינה חבל שלא עלו-היה חור של איחורים של טל והיהודים כניראה. וזה יצר שעה של כלום.