אביב גפן=דיכאון בריאותי/ההופעה

אביב גפן=דיכאון בריאותי/ההופעה../images/Emo47.gif

רשמים ראשונים מההופעה: אהבתי, אנרגטית טובה, שירים לא מיינסטרימים כמו זיגוטה ואתה נולדת לאהוב, נהנתי מאוד, פשוט הרגשתי שאני פתאום חי,! נקודה! מתעורר לחיים אייך אני צועק את הדכאון שלי ונהנה ממנו כמו שצריך הוצאתי את כל הדברים הכואבים מהבטן החוצה, צעקתי בכל הכוח , כדי לפלוט החוצה והשירים האלו עזרו לי להתרפאות ביחוד כמו לבוא ולהנות בהופעה כזו, מזמן לא הייתה לי את ההזדמנות להשתולל ככה ולהוציא את הכל, את כל הכאבים , את כל הזכרונות, את כל הסיוטים, כמעט בכל משפט משיר יש חוויה שמזכירה לי כאב, והשיר מנוגן זה מרפא את הלב , שמחתי מאוד שחבר שלי נהנה מאוד , מאוד מאוד שמחתי שהוא הצליח להנות כמוני , למרות שכרגע הוא לא מעריץ מוצהר של אביב , אבל אשמח מכל הלב שיבוא איתי לעוד הופעות, ואני יודע שהוא קורא את הבלוג שלי אז אומר לו תודה שוב מכל הלב , על הרצון ותשומת הלב , מגיע לנו לאהוב , מגיע לנו לחיות,. כמו כן שמחתי למצוא את עצמי בערב משחרר שכזה ולהרגיש שאני שוב "נער/ילד" וזהו מבחינתי החופש האמיתי , כאילו למה ניסו להכניס לי למוח שאני צריך להיות איש מחוייט , איזה מנהל עבודה או משהו כזה בגיל 27-30? ולהיות משועבד ולשעבד אחרים בעבודות איין סופיות ולשבור את רוחם בעבודה הקשה, זהו הערב החלטתי אני בטלן יחסי מוצהר ואוהב את זה, ולרוב דווקא יש לי תמיד מה לעשות במשך ימים שלמים וזה כבר מספק אותי , אני רוצה להמשיך לבוא להופעות כאלו לצרוח מכל הלב את מה שיש לי, וניסיתי כבר הרבה בחיים , והשירים מזכירים לי את כל המאוראות, למשל היו בנות שאמרתי להן בואו אליי הן אמרו לי לך, אז מפה למשל באים לי כאבים ומה אני יכול לעשות יותר מיזה?,, לשיר על זה לכאוב את זה בשירה אדירה כן וגם בצעקות, טוב לי עם עצמי בחיים שאני יכול להיות קצת שונה , וללכת להופעות רוק זה מתאים לי ועושה לי טוב , מי אמר שאני צריך כמו שאמרתי כבר להתברגן בגיל הזה תנו לי לצעוק, תנו לי לצרוח, אני משוגע נורמלי, או ההפך ההופעה הייתה מעולה בעייני נהנתי , איין מה לומר , דיברתי עם מישהי , תוך כדי היא אמרה שרואים עליי שאני מהוותיקים איזה חמודה, איזה מאמי , אמרתי לה לבוא לכתוב בפורום, אני מקווה שהיא תבוא , אז אם את פה ג*** את מוזמנת לכתוב משהו , תרשי לי לומר לך שאת חמודה, מהתחלה ראיתי כמו כן נהנתי לפגוש בכמה מחברי הפורום , לא יודע אם הם ירצו שאני יכתוב את שמם אז הם מוזמנים גם להחליף רשמים מההופעה, היה לי כייף לראות אותכם , היה לי כייף לדבר איתכם ! תודה! לילה טוב לכולם ישראל

למעלה