אני ראיתי את ההודעה הזאת
ואני לא שירלי.... אני לא ממש חושבת שההודעה הזאת נאמרה בנימה ששוה התייחסות מיוחדת אבל מצד שני (ותקני אותי אם אני טועה) הסיבה שביקשת למחוק את ההודעה הייתה באופן כללי בגלל שהיא הייתה
נגד אביב גפן ולכך אני נאלצת להתנגד בעצמי כי בתור אחת שלא ממש מסמפטת את אביבו´ש שלכם אני מסתכלת באובייקטיביות על כל הפורום הזה ובזה ששירלי נטלה על עצמה ניהול פורום "אביב גפן" היא אמורה לקבל את החיובי והשלילי עליו ובמקום למחוק הודעות כאלה אני אומרת שמתפקידכם כמעריצים נאמנים של הזמר הזה להסביר לכותב ההודעה למה בדיוק אביב הוא לא "נאצי" וכדומה ובכלל כל הסיבות שאתם כן אוהבים אותו (האמת גם אני מתקשה להבין). אז הנה שכתוב משלי להודעה הראשית: לפי דעתי אביב גפן הוא זמר גרוע, לא לטעמי ולמרות שאני מודה שהוא מלחין מוכשר אני אומרת לו שיישאר מאחורי הפסנתר (או גיטרה, וואטאבר) ולא ישיר כי: א- יש לו קול שרוט לגמרי מסיגריות וזה לא קול של זמר. ב- יש לו מילים פסמיות מדי, הבנאדם רואה את המציאות בצורה מעוותת ואיך שמאוד נוח לו ולכל החברים השמאלנים שלו לסנן אותה. ג- הוא (ויחד עם גידי גוב, מוני מושונוב, בית"ר י-ם ועוד כמה שאני לא זוכרת כרגע) מנצל את הבמה שניתנה לו כזמר ומביע דעות בתחומים שלא לו. זכור לי יפה יפה כשעזר וויצמן הביע את דעתו על קהילת ההומואים והלסביות (ואני גם לסבית ככה שזה די הציק גם לי) קפצו כל יפי הנפש ואמרו שהוא נשיא וצריך להתמקד בתפקידים שהוא מונה להם ולא להביע דעתו בנושאים אחרים כגון זה אבל לאביבו´ש שלנו מותר להביע דעה פוליטית ולגרור אחריו במודע מאות בני נוער אל דרכים (שלדעתי) שגויות. אביב גפן מודע לכוח הנפשי הצבור בו כ"אליל נוער" אך הוא בכל זאת בוחר לעשות צעדים (כמו לרדת מהארץ כשהימין עלה) שהוא יודע יפה מאוד שיגררו אחריו את כל מעריציו בעיוורון (אפילו אם אתם לא מודים בכך) לעשות כמוהו מעשים שהוא אינו יכול לקבוע בעצמו אם הם נבונים או לא. ד- אעם זאת עליי לציין שהבחור מבין בעסקי בידור וקידום מכירות או שהוא פשוט שכר יחצ"ן מפולפל במיוחד כאשר הוא התחיל את הקריירה שלו כיוצר שערוריות בכדי לגרור אחריו נוער מתוסכל ועם הגיל, כדי לשמור על קהלו שהתבגר והתמתן בינתיים עם השנים הוא התחיל לעשות מעצמו "ילד טוב ירושלים" ובוחר ממש להתעלם מכל מעשיו בעבר ואל תנסו למכור לי את הבולשיט הזה של "הוא התבגר" כי גם אליס קופר התבגר והמשיך לעשות שטויות אז זה ממש לא קשור לגיל, זה קשור אך ורק לכסף. סיימתי את דבריי- אם אני אזכר בעוד משהו לא אהסס לחזור שובל