אביב גפן חותם בשם ג'קו

livi4

New member
מה זה הדבר הזה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אין לאנשים מה לכתוב???? טוב זה ידוע שג'קו שלנו הוא הסלב הכי עכשווי ! אז מה בכל מקום צריך להכניס אותו??? טליטל -תודה!

kapit5

New member
נורא מוזר!

מה אביב גפן מנסה לעשות?עוד לא החלטתי אם זה מה שניקרא טוב ליהודים או רע ליהודים. תמוהה ביותר.איפוא שון שתסביר לנו את הענין.

eilati27

New member
מה זה אמור להיות???

לא ברור מה הלך שם! זה היה בטעות או שהוא עשה את זה בכוונה???

kapit5

New member
הוא לא עשה את זה בטעות

רק לא הבנתי למה התכוון המשורר.

livi4

New member
טוב, הוא חבר של ג'קו והיה בא לו

לחתום במקום ג'קו , הוא סתם "עבד" על הילדה !!! הוא היה מת להיות ג'קו - עם כל הכבוד ויש כבודדדדדדדדדדדדד!

talytal

New member
אביב גפן חבר של ג'קו?

לא נראה לי. אני חושבת שההיכרות ביניהם ברמה האישית לא מגיעה הרבה מעבר לזה ששניהם עבדו עם נינט על ההופעות בגמר של כוכב נולד. או שאת יודעת משהו שונה? מה שכן, ברור לי שזה מכוונה חיובית, פשוט לא ברור לי מה בדיוק הוא חשב שזה ישיג. הילדה בכלל נראית בהלם.

livi4

New member
אני חושבת שיש בניהם קשר...

לא סתם הוא אמר ג'קו , הוא אמנם מטומטם אבל לא עד כדי כך!!! אני לא יודעת עד כמה ברמה האישית אבל יש מקום לערבוב ...ובטוח שזה מכוונה טובה - ללא ספק והילדה הייתה בהלם טוטאלי .

talytal

New member
אולי אביב גפן פשוט

מעריץ את ג'קו בסתר?
אני יודעת שאצלי המון דברים מיד מעלים אסוציאציה לג'קו, אז אולי גם אצל אביב זה ככה... מה, זה אפשרי!

צריך להכיר את אביב כדי לדעת כוונתו:

מהכרות שלי עם הסגנון של אביב (שומעת ומכירה אותו מילדות) הוא בחור מצחיק אבל גם בצורה צינית מאוד וכשהוא אומר "אני ג'קו" זה לא בהכרח מכוונה טובה לפרגן לו אלא זו הדרך שלו ל"קרוץ" וצחוק על העניין ואולי גם ליצור פרובקציה בקטנה וכן, גם על חשבון הילדה החמודה וההמומה.. כי אביב בוודאי מרגיש עכשיו שנדחק לצד כי בעניין מעריצים- נינט עוברת אותו כבר ובעניין פרובוקציות, ג'קו מוזכר הרבה יותר ממנו..אז כבר צובט לו, נו יעבור לו. הוא בקרוב יוצא לכבוש עולם במסע הופעות עם בלקפילד. הלוואי על ג'קו בקרוב

kapit5

New member
אביב גפן לא יכול להיות חבר של ג'קו

בזמנו אביב ירד על כל התוכנית של כוכב נולד.ואז באחד הראיונות לפני הגמר ג'קו אמר שאם לאביב גפן יש משהו נגד כוכב נולד אז איך הוא עובד עם נינט? לא ניראה לי שאם חבר שלך היה משתתף בכוכב נולד היית יורד על התוכנית.

livi4

New member
מאז עברו הרבה מאד מים בנהר...

ואני חושבת שיש מקום לחברותא בניהם .

kapit5

New member
../images/Emo6.gif אין עלינו

איך אנחנו מנתחות,טוחנות,מעלות השערות וכו' על כל פרור מידע שמתפרסם עליו. ועדיין לא סיכמנו אם הנושא הנידון טוב לג'קו או לא. אני מציעה למנות מועצת פורום שבענינים שנויים במחלוקת יישבו על המדוכה ויוציאו מסקנות .

livi4

New member
אין בעיה ממי אני מרימה טלפון לג'קו

מה את אומרת???

למעלה