אביב גפן לא יודע לשיר

קפוץ...

זה לא מזיז לנו!! לא מבין? לך תמצא חיים.. (לא נראה לי שתמצע אותם אבל לפחות אתה תוכל להגיד שניסית) ואל תחזוררררררררררר לפה!!! שירלי תעיפי את המפגר מהפורום...

צודק אבל........

לא לא לא!!!!!! שתוק אתה לא צודק!!!!!!!!! שירלי אוהבת אותו אז אתה תסתום ת´פה המסריח שלך יא כלב בן כלב הומו מסריח!!!!!!!!!!!!!!!! אל ת´דבר על אהובה של שירלי!!!!!! זבל יוסי עדן המלך

yellow cheese

New member
שלום.....

ברוך הבא לפורום חתיכת......אממממ.....אסור לקלל! אביב גפן הוא המלך ..... ואם יש לך בעייה איתו אני מרשה לך לא לכתוב פה.... אני לא רוצה להתחיל לפנות לנטע..... (המנהלת של הפורומים!!!) אז תתחיל להעיף את עצמך מפה לפני שיהיה רע ומר!!!! ילדי אור הירח וחני----> לא להגיב!! הוא סתם מישהו שדורש תשומת לב.... חוסר משחקים בילדות וכאלה.... אל תגיבו לו! שלכם באהבה ענקיתתתת, שירלושית~*

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח שירלי צודקת!

הוא באמת דורש צומי.. מתה עלייך... שלך הדרו´ש.. אביב.. המלך!!!!!

yellow cheese

New member
הדרושית!!!!!!

גם אני מתה עלייךךךךךךך!!!!!!!! לאבינג יו, שירלושית~*

מישו מוכן להסביר לי

מה יש לכם עם הומואים??? גם עם אביב גפן היה הומו אז מה? הגזענות עוברת כל גבול ואני מבקשת סוף לזה בתור אחת שהדבר היחיד שסטרייט אצלה זה הידיד שלה מתן (לאב יו) ובתור דוברת אגודת ההומואים והלסביות (הלוואי) אני מבקשת לשם קץ לגזענות קבלו כל אחד... גם עם מגרעות (לא שלהיות בעל נטיות זו מגרעה!!!) אהה כן... אביב גפן שר מצויין אז די לזיין בשכל הוא גאון טיטי (
) שחף

yellow cheese

New member
אני לא לסבית או משהו אבל...

אני מסכימה איתך!!!!! "כולנו שונים וכולנו שווים"!!!!!!!!! שלך, שירלושית

למעלה