אביב גפן נגד ברי סחרוף בבחירות בגלגלצ. רוצו להצביע
ה הילדה עם הפעמון New member 28/5/06 #2 ../images/Emo207.gif מישהו אולי יודע, מתי עברי עולה להופעה בבר-אילן?
M maymayush New member 28/5/06 #3 זה פורום אביב... ושמת את זה גם בפורום עברי... כן, ראיתי את ההודעה. לא עניתי כי גם אני אולי אלך וגם לי אין מושג מתי. לפי מה שהבנתי זה בערב, תשע ככה ההופעה עצמה... אבל זה ממש לא בטוח... יכול להיות שאח"כ תהיה לי תשובה יותר טוב, אני מנסה לברר.
זה פורום אביב... ושמת את זה גם בפורום עברי... כן, ראיתי את ההודעה. לא עניתי כי גם אני אולי אלך וגם לי אין מושג מתי. לפי מה שהבנתי זה בערב, תשע ככה ההופעה עצמה... אבל זה ממש לא בטוח... יכול להיות שאח"כ תהיה לי תשובה יותר טוב, אני מנסה לברר.
ל ליאור לובשת שחורר New member 28/5/06 #4 מלוכלך מצידם אבל אביב לוקח כמובן כי סחרוף נחשב עמך לצערי ואביב הפך לכוסית. ולא עמך ולא כוסית נחשבות עבורי למילים גסות יש תיקו בגלגלצ ואז משמיעים שירים אחד על השני?
מלוכלך מצידם אבל אביב לוקח כמובן כי סחרוף נחשב עמך לצערי ואביב הפך לכוסית. ולא עמך ולא כוסית נחשבות עבורי למילים גסות יש תיקו בגלגלצ ואז משמיעים שירים אחד על השני?
ל לאונרדו החייל New member 28/5/06 #7 והשמיעו את "סוף העולם" בגרסת הדואט של אביב וברי. האמת מכל הגרסאות שיש לסוף העולם זאת הכי פחות טובה. למרות שאני אוהב את ברי. בכל מקרה "כמה יוסי" הנוסטלגי עם הקצב המרטיט עשה לי את היום
והשמיעו את "סוף העולם" בגרסת הדואט של אביב וברי. האמת מכל הגרסאות שיש לסוף העולם זאת הכי פחות טובה. למרות שאני אוהב את ברי. בכל מקרה "כמה יוסי" הנוסטלגי עם הקצב המרטיט עשה לי את היום
B bazmaster New member 29/5/06 #10 אני הכי אוהב את הגרסה האקוסטית... למרות שכשמגיע הבית השני קצת חסר שלא שומעים את ברי... "ילד סינטטי כבוי מול מסך שדולק..."
אני הכי אוהב את הגרסה האקוסטית... למרות שכשמגיע הבית השני קצת חסר שלא שומעים את ברי... "ילד סינטטי כבוי מול מסך שדולק..."