אביב גפן קיבל שעה בגלי צה"ל- הורים לחיילים..

Forever NemeSh

New member
אביב גפן קיבל שעה בגלי צה"ל- הורים לחיילים..

הודעה שהתפרסמה בפורום הורים לחיילים- אביב גפן קיבל שעה אישית בתשלום בגלי צה"ל (פורסם בעמוד ראשי של תפוז
אז מה לנו יש לומר על זה
מה דעתכם? אכן צבוע או אין קשר? מעניין..

Hosh17

New member
../images/Emo31.gif

כן זו צביעות מצידו.. אבל לא איכפת לי, קריירה שלו. מה הוא ישדר שם? שירים כמו פרופיל 97 וגנרל? בטוח לא..

R h o n e

New member
מממ

אין קשר בשיט.. הוא לא עשה צבא ולא אכפת לי הסיבה... גם אם זה היה שוחד או כל חרא אחר זה מגניב לשדר בגלי צה"ל לא?
כאילו גם כמה ישלמו לו לשעה... 40 שקל? בכיינים

InfectedM

New member
לא יודע אם להגדיר זו כצביעות או לא, אבל זה

בהחלט לא חדש. בקשר למה שכתוב בשרשור הזה - פותחת השרשור הבינה שאביב לא התגייס מסיבות בריאותיות והשרשור כבר קיבל כיוון אחר לגמרי אז זה לא רלוונטי. בקשר לאביב עצמו, עם כל האנטי-ממסדיות שאנחנו מתרפקים עליה בעברו הלא רחוק, אני חושב שכבר למדנו לקבל את זה שהוא יעשה הרבה דברים עבור כסף. אפילו לעשות תוכנית רדיו בתחנה השייכת לגוף שהוא דיבר נגדו הרבה מאד פעמים. אני כבר לא כ"כ מתרגש מזה, ואני גם לא יודע אם זה טוב או רע. מה שכן, זה המצב כרגע. צריך לדעת לקבל את זה, הרי הוא לא ישתנה בחזרה למה שהוא היה בעבר רק בגללנו.

מעיין51

New member
זו לא צביעות..

זה כבר ידוע שאביב הוא לא מה שהיה פעם.. שהדעות שלו התשנו.. ואין בזה שומדבר רע..

אלינה מ

New member
‏.../tapuzforum/images/emo46.gif

אביב לא התגייס לצבא אך ורק מסיבות בריאותיות.. הוא עשה ניתוח בגב משהו כזה.. זה לא אומר שהוא לא רצה להתגייס! אז מה כל זה לעזאזל קשור?!

Hosh17

New member
אין קשר ל"השתמטות" שלו

אביב כל השנים דיבר מאוד מאוד לא יפה על צהל השירים שלו מעליבים את הרעיון של הצבא בכלל כאילו מנצלים תמימות של ילדים בני 18, מכניסים בהם רעל משגעים אותם ונותנים להם להרוג. (ככה הוא אמר) עכשיו הוא מעביר שידור בתחנה ,ה-תחנה, של הצבא.

אלינה מ

New member
לעבר אין כל קשר

להווה.. יכול להיות שדעותיו השתנו..![למרות שגם אני קצת כועסת על מה שהוא חשב...]

מעיין51

New member
אגב.. זה משהו שאני לא מבינה..

הוא רצה להתגייס... ואז רצה להתנדב.. נכון? ואח"כ באו כל השירים האלה.. אז למה בעצם? כאילו הוא רצה להיות חלק מצבא.. לא? אז למה השירים?

מעכבת

New member
בואי אני אסביר לך

השירים על הצבא - פרובוקציות,אך עם זאת יכול להיות שחלק גדול מהן נכונות אנלא אומרת שלא.. הרצון להתנדב כביכול - חארטה בארטה כדי לא להיראות בעיני ציבור מסויים שבז למשתמטים,כמשתמט. דרך חשיבה רווחית הגיונית ומעשית שמספקת את כל הצדדים

מעיין51

New member
"כדי לא להיראות בעיני הציבור...."

זה יותר מתאים לאביב של היום... לא נראה לי שזה היה לו חשוב גם פעם..

מעכבת

New member
נצל"ש בעניין...

היום ב-24 שעות כתבונת קטנטונת - ביטלו לאביב את הגשת התכנית בגלל שלא שירת בצה"ל

מעכבת

New member
מה אז רק אני רואה נושא בהודעה שלי?

הקיצר 24 שעות כתבונת קטנטונת גלי צה"ל ביטלו לאביב את הגשת התכנית משום שלא שירת בצה"ל

למעלה