אביב גפן..

דספרדו..

New member
אביב גפן..

ברדיו שר על ``איפה היית ילדי תכול העין`` ולא יודע איך השיר הזה מצליח תמיד ולא משנה מה אני עושה באותו הרגע לתת לי פסק זמן מכל הבלאגן והעבודה ו.. ולחשוב על הילד שלי מחשבות עם חיוך , זכרונות של השתובבויות שלו קריאת ה ``אבא``!!!!! שלו דברים קטנים כאלו כמו שעל הבוקר היה חייב לקחת כמה שקיות של צ`יטוס הרגיש צורך לפנק את הגננת {חנפן??} תקופת השאלות שלו-אלו מהסוג שאין על יהם תשובה כמו למה יש מים-->לשתות! למה לשתות?----> הגוף צריך .. למה למה? למה?! נו טוב.. לפחות גורם לנו לחשוב על המון דברים שנראים לנו כמובן מאליו יאללה שיהיה בוקר טוב

נקיטה...

New member
השירים שעושים את זה...

הרבה זמן לא היתי כאן... קוראת עכשיו את כל מה שהפסדתי... קראתי אותך... השירים האלה... שגורמים לנו לחייך, לחשוב, להרגיש מעין צביטה אמיתית בלב... אחחחחחחחחחח... האמת השיר שעושה לי את זה הוא: ``וו לה וו קושה אבק מואה...`` בשלב של : ``קיצי קיצי קיצי דה דה אי...`` אני כבר משתגעת... רק עולה לאוטו שמה אותו והחגיגה מתחילה... טוב טוב... זה לפורום אחר... כל אחד והשירים שלו... היי דספרדו... היא עדיין שרה את ``קקי קקי צא החוצה...`` יום נפלא. נקיטה

אמיר.

New member
אני מפדח ??

אני נמס משירים של ביאליק.... ``תחת ערש בני הרך`` אם אני מקריא להם את זה לפני השינה זה נגמר בבכי .. שלי.. .... חייב לעצור... תכף שוב אדמע...

למעלה