אביב גפן.......

שירי....

New member
אביב גפן.......

אני רק התחלתי לאהוב את המוזיקה שלו. פעם הייתי אומרת: אביב גפן, כיכס מגעיל! אבל עכשיו אני חושבת שהשירים שלו מקסימיםםםםםםםםם. וטוב שפתחו פורום אביב גפן! רעיון מצוין!

שירי....

New member
אממממממ

מכיוון שאני רק התחלתי לאהוב את אביב גפן והשירים שלו, אז יש ממש כמה כמו גשם כבד עומד ליפול, אקדחים שלופים, עורי עור.... אבל אני הולכת לקנות את הדיסק שלו בקרוב.

yellow cheese

New member
שירי חביבתי!!!!

ברוכה הבאה לקהילת ילדי אור הירח!! אני בטוחה שאת תהני כאן!! דהההההה..... גם אני לא הכי ותיקה ב"קטע" של אביב גפן... זה משהו שבא לי בערך לפני שנתיים או שלוש... הדיסק שאני ממליצה לך לקנות זה "המכתב".. יש בו שירים מדהיייימים!!! בעיקר התחברתי ל"מרד הדמעות" זה שיר שמדבר כביכול על המצב במדינה.. יש קטע שהוא כזה שר: "רצחו שלום בכיכר, ראיתי מול עיניי איך הוא נגמר, והתברר שאיש דתי בלי אלוהים ראה יותר מידיי שלטים ועוד חייך במעצר, מתי אתם תבינו כבר?!!!! " ואז הפזמון כזה מתחבר: "שהאשמה עלינו".... שיר מהממממםםםםםםםםם!!! מומלץ! שלך, שירלי מנהלת הפורום!

וגם...

אתה בודד הלילה.. שיר מדהים !!!! וכוכבי בלילה... ו.. מה עוד אני אוהבת שם.. קנאה.. ו.. מרד הדמעות גם שיר ענק.. 2 הגירסאות שלו מדהימות.. ו.... לא יודעת לא זוכרת הכל.. פשוט הדיסק לא אצלי.. אבל.. באמת אחלה דיסק!

אמממ....

אני לא פוסל את המכתב הוא באמת מצויין! אבל אני מציעה את לילות לבנים יש שם את גן החטאים רומיאו ויוליה לילות לבנים ועוד כל מיניי

our song

New member
יוווווווווווווווווווו

הינה עוד מתיימרת בפורום צ´ט!

our song

New member
מי שטועה פה זו את חומד...

את עוד מתיימרת שהופכת את הפורום הזה ל"פורום צ´ט".. הבנת הנקרא...

שירי....

New member
תראה......

באתי לפורום הזה בשביל לכתוב, ולהגיב ולדבר על אביב גפן, אז בבקשה תרד ממני בקטע של מתיימרת שהפורום הזה יהפוך לפורום הצ´ט או קיי?

חייבת להסכים ולהוסיף.....

גם אני התחלתי רק השנה עם אביב.... מומלצים בחום: אלבום "המכתב" ו"לילות לבנים" גם האוסף..... אל תקני את יומן מסע- הוא לא משהו.... ו....תהני לך, הוא ענק. באמת.

למעלה