אביב היה בצומת ספרים בסנטר בהשקה !!

בנק פועלים יחד עם צומת ספרים

ראיתי את אביב ניגש לעפר שכטר כאילו הם חברים ממש טובים.. הוא היה יחד עם שני והיו גם נורית ויהונתן..

לא זאת הבעיה העיקרית שלך מותק...

זה שאת בת 25 זה בקטנה(אביב כבר 30+ מזמן...) זה שאת מאוהבת באדם כמו אביב גפן זאת נראת לי קצת בעיה יותר חמורה...

Eldarch

New member
אתה מתכוון באדם שהיא לא מכירה.

להתאהב באביב גפן לא נשמע לי כמו "בעיה חמורה" אם הם מכירים...

האמת שיותר התכוונתי בגלל האופי...

אבל אני מסכים איתך שלהתאהב בבן אדם שהיא לא מכירה אישית זאת גם בעיה. אבל אולי אביב אחד על אחד הרבה פחות שחצן וגאוותן. הדמות שהצטיירה לי במרוץ השנים היא לא ממש סימפטית.

אתה קצת סותר (סוטר?) את עצמך...

אתה לא יכול להגיד שהתכוונת שזה חמור שהיא התאהבה בו בגלל האופי, ואז מצד שני להגיד 'בבן אדם שהיא לא מכירה'... כאילו, איך אתה יכול להגיד שזה חמור בגלל האופי שלו אם בעצם הוא לא מוכר גם לך (אני מניחה) אישית?... בקיצור, תחליט. =]

Hosh17

New member
מה הבעיה במה שהוא אמר.?

מבחינת מה שאביב מציג כלפי חוץ נראה שהוא קצת שחצן, לפעמים אפילו אלים כדי לעשות "רעש", קצת דפוק בראש. זה כלפי חוץ ובנוסף לזה, אנחנו לא מכירים אותו טוב טוב ואת הנפש שלו ולא יודעים מי הוא באמת ואם הכל זה בשביל התדמית או שזה הוא באמת

לא הבנת אותי.

בדיוק בגלל שאנחנו לא מכירים אותו, אני טוענת שהוא לא יכול להגיד לה שזה בעייתי שהיא מאוהבת באביב בגלל האופי שלו, ואז מצד שני גם להגיד לה 'אבל כן, גם להתאהב במישהו שהיא לא מכירה זה בעייתי'. עכשיו זה מובן?.

יו טל!

ראיתי תמונות שלך מהמדמים במחשב של מיטל
מצחיק שזיהיתי..

Simple Sam

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מד"מים..כמה כיף להיזכר
תמסרי לה ד"ש ואת אהבתי:] נעלמה לגמריי!

למעלה