אביב חשמל, או- הזמנה לרקוד!

אביב חשמל, או- הזמנה לרקוד!

ביום שני ל' סיון (30.6 למנינם טפו) לעת לילה, נתכנס למרגלות עמוד שראשו בשמים וארבעת רגליו בעמק-זבול, ותחתיו- המדליק אור ערים במרחב העצום- נרקד ונסגד לגדל העמוד ויפיו, ולכחו האמתי- בליל בו אין ירח. (מובן שמסוכן מדי להתחבר ממש לחשמל עצמו- לכן "נתחבר" להתרגשותו וזרימתו האימתנית.) את התאורה שבבסיסו יפעיל גנרטור נרגש שנקישותיו קצובות והומות כדפיקות לב. (וככל שיבואו יותר אנשים כך יקטן נטל ממונו על כל אחד מאתנו. אנא הודיעו לנו -כלומר לי וליונתן- במסרים אם בכוונתכם להגיע, ואז גם נשלח לבאים הוראות הגעה מעט מפורטות יותר. בכל מקרה, החניה שם בשפע, לא כמו בת"א:) ולסיום: בלכתי בדרכים הזכות מאלה אך שמים רבים מאירים בעצמה את שדות הראיה ואת הגבעות בם אשר התכסו בשבילים וקמה נתגלה לי כפסל אליל אימתני שלד ברזל יציב וגבוה ששת ידיו ובסיסו הרחב את רגלי לפניו מזמינים לכרע כח זורם ומזמזם זמזומו בו ומטיף נצנוצים ומדגדג את ידיו ובליל ערפל המכסה גאיות מפעיל ערים בהמשך המרחב עננים נהרו בין צלעות העמוד שראשו בשמים בעלותי על גבעת הדרו כדי להשתחוות ושורה של עשרות עמודים עד האפק יצרה את רפורמת ניצי דון קיחוט (מעט יונתן.)

gwizard

New member
WTF ?

OK, אני רוצה להבין משהו....אתם מתכוונים לרקוד מסביב לעמוד חשמל שמחובר לגנרטור רועש בלילה ללא ירח ? מה בדיוק הפואנטה לעשות את זה ?

Justin Angel

New member
וכמובן זהו צו אלוהי מהמעלה הראשונה.

מה פאגאני בלרקוד סביב אנרגיה גולמית (אם מתעלמים מן ההתנהגדות האומית של החוטים)? באמת, הנה ניתן לך דוגמה שאתה בטוח מכיר: "ריקוד הרוחות" של שבט הסו כניסיון אחרון להציל את מינם, שהם רקדו עד אשר כוחותיהם אפסו. ריקוד הוא הבעה, ריקוד הוא אנרגיה אנושית, ריקוד הוא דבר אישי. ואתה שואל מה פאגאני בזה? זה נראה כאילו אתה קורא את הסוג הלא-נכון של ספרים. יש ידע ששום כמות של מילים שמעלות אבק על מדף לא יכולות להקנות. מילים הם רק מילים, עד אשר חווים אותן. לך תרקוד.

לא יודעת מה איתך, אבל

כשאני רואה אליל ברזל מרבע-רגלים שראשו בשמים ובששת ידיו זורם כח עצום נשגב מבינתי ויכולתי, ולא רק אלא שבכח הזה תלויים דברים כה רבים (דגמא קטנה: קיום קהילות וירטואליות ברשת) וחשובים לי, אז אני.. איך לומר? בדיוק. (אז לא, אני לא יוצאת במחולות ממש בכל פעם שאני רואה אחד כזה. אבל ראוי לעשות זאת מדי פעם, לא?) מוזר, כמה שהפורום השפיע על הגדרות שלי לדברים שהיו קימים בי תמיד, וכמה הוא נסך בי עז וכח לעשות, ולהבין דברים, שדוקא חלק מהותיקים והחכמים ממני כאן עוד לא מבינים אותם. המון תודה בכל מקרה. עינת-החֹפש הגדֹל.

כלומר

לרקֹד בתוך העמוד ולא מסביבו; לא העמוד יהיה מחֻבר לגנרטור הנרגש אלא התאורה שתאיר את הרוקדים. אם אתה לא מבין את הפואנטה אתה לא חיב לבוא. זאת רק הזמנה, לא צו גיוס. עם זאת, גם אם אתה לא מבין את הפואנטה אתה מֻזמן לבוא, אולי כשתראה את הטקס תבין את הפואנטה. ואולי לא.

רק רציתי לודא

שכל מי שהיה מעונין (שנים וחצי אנשים) קבל פרטים. בכל מקרה, ממלץ לפנות ליונתן בנושא, וביום שני הקרוב אנחנו אמורים כבר לקבע מקום.

דווקא נשמע נחמד

רעיון מקורי, שאפשר להגדירו כטכנו-פגניות, בנוגע לטבעיות שבאירוע: כל דבר הוא טבעי מעצם קיומו, באותה מידע אפשר להגדיר כוחות טלפתיים ורוחניים כ"על חושי" ו"על טבעי" אבל בני אדם בעלי כוחות אלו ובעלי יכולת לפתח אותם, ולכן אלו הן חושים טבעיים.

למעלה