אביב מגיע פסח בא..

אביב מגיע פסח בא.. ../images/Emo155.gif

מה אתם מתכננסים בסניף לכבוד חג הפסח? פעילות שיא כלשהי? סדר פסח סניפי? סתם פעולות פסח? פרוייקט קהילתי מסוים? שתפו. ואתם מוזמנים גם להוסיף רעיונות ותמונות.
חג שמח.

באיחור רציני תמונות מהפורימון.....

רק עכשיו פיתחתי את הפילם.... 1 מכירת אוכל מכרנו נקנקיות וטרופיות 2 היה צריך לזרוק כדורים לחור 3 תמונה מהתהלכוה לפני לא צילמתי הרבה כי לא היה לי זמן

hadita22

New member
סניך גדרה..:)

אצלנו יש מסורת שהביא כבר שנה רביעית אצלנו של מכביאדה.. זה יעני מן יומיים כאלה מגניבים שהחניכים בונים מתקנים מחנאיים ויש תחרויות ספורט וכאלה, וישנים בגן שליד הסניף שלנו ויש אש לילה מטורף ובישולי שדה עם החניכים.. ובסוף היוםה שני הקבוצה שצוברת הכי הרבה נקודות [מהבנייה המחנאית ומהתחרויות ספורט] מקבלת גביע, שהוא גביע נודד.. וזהו..:) חחח הולך להיות פאנן...

hadita22

New member
בסבר+תמונות..:)

אזז ככה.. המכביאה היא יומיים של מחנאות [בפעמים הקודמות יצא שהיא הייתה גם יום אחד..] והשנה היא מתקיימת כבר השנה הרביעית סניף גדרה [איפרייה] - חח הייתי חייבת..:) - אממ קודם כל בונים כל מבני מתקנים מחנאיים [הקושי הוא לפי הגיל.. הכי קשה זה כדורסל, ששכבה ח' בונה..] החניכים יחד עם המדריכים בונים את המתקנים המחנאיים ולאחר מכן נערכות תחרויות ספורט כשנעזרים במתקנים שבנינו [למשל- כדורסל=> משחקים כדורסלת יש מיני גולף, שערי כדורגל ועוד כלמיני..] אממ אחר כך יש בישולי שדה של החניכים, על האש מגניב ובלילה יש אש לילה מטורף ואני בטוחה במאה אחוז שכולם יהנו..:) למחרת יש טקס שבו מכריזים מי הקבוצה המנצחת מכל הסניף והקבוצה הזאתי מקבלת גביע נודד... המכביאדה באה כסיכום תוך כדי שימוש בכלים שהחניכים רכשו בפעולות המחנאיות האחרונות [אבל לא מסיימת את כל תהליך המחנאות השנתי...] אממ תמונות יש כאן : **כדי לראות את שאר התמונות פשוט תלחצו ברצועה הכחולה על "הבא" :) http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=10234953&alid=370186&uid=2711708F47124F0B9AC906A576DB7681&AlbumIsOpen=False זהו בסך הכל.. אחרי המכביאה דל השנה אני אעלה גם את התמונות משם..:)

בסניף שלנו.

(מערב, למי שלא יודע...)
עשינו סדר פסח סניפי, בשיתוף חניכי כל הסניף.
היה נחמד ביותר. ^^

../images/Emo155.gif

אצלנו היתה פעילות סניפית..והחניכים מאוד נהנו[לפחות ממה שהבנתי
] והם הכינו פיתות וקצת התנסו במחנאות ולמדו קצת כפיתות
לדעתי, היה ממש טוב..סופסוף יכלתי לסיים פעולה ולהגיד
היה טוב!באמת טוב!!
חג פסחחח שמחחחחח לכולםםםםם

למעלה